Δευτέρα 27 Ιουνίου 2016

5ο Πανελλήνιο πρωτάθλημα cheer dance και Cheerleading. Θριάμβευσαν οι αθλήτριες από την Ερμιονίδα


Θριάμβευσαν οι χορευτικές ομάδες του αθλητικού  Συλλόγου «Άδωνις», που συμμετείχαν το περασμένο Σαββατοκύριακο για δεύτερη συνεχή χρονιά, στο 5ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα CHEER DANCE και CHEERLEADING.
Στις  κατηγορίες των νεανίδων και των κορασίδων, οι δεκαοκτώ συνολικά αθλήτριες από την Ερμιονίδα, κατέκτησαν ένα αργυρό και ένα χάλκινο κύπελλο αντίστοιχα.
 Στην διοργάνωση που πραγματοποιήθηκε στο Ολυμπιακό ακίνητο του Ταε-Κβο-Ντο, συμμετείχαν χίλιες αθλήτριες από όλη την χώρα.


Στις εξέδρες του σταδίου, παραβρέθηκαν δεκάδες γονείς συγγενείς και φίλοι που παρότρυναν με τις εκδηλώσεις τους τα κορίτσια από την Ερμιονίδα. "Cheer Dance και Cheerleading"
Η ομάδα των «
cheerleaders» που κατέκτησε την δεύτερη θέση αποτελούνταν από τις ακόλουθες αθλήτριες: Παρασκευή Μέλλου, Αριστέα Κούτρα, Σταματίνα Κονδύλη, Μάγδα Δραπανιώτη, Θεοδότη Καλλή, Έλενα Χριστοδούλου.
Βάσια  Δεστέ, Ιωάννα Δεστέ και Φαίη Στάικου.
Στην κατηγορία των "TEENS", τρίτες κατετάγησαν οι εξής: Φωτεινή Πουλή, Φοίβη Κατσαϊτη, Έλενα Νάκου
Κατερίνα Πατεράκη, Γεωργία Παλυβού, Έλενα Λαύκα, Μαρία Χατζησταύρου, Αθηνά Γιαννακοπούλου
.
Τα εύσημα θα πρέπει να αποδοθούν, στην δασκάλα των χορευτικών ομάδων της Ερμιονίδας κ. Άντζελα Σταματάκη, η  οποία οδήγησε στον ανωτέρω θρίαμβο, τις νεαρές  αθλήτριές της.


Φωτό: ΕΙΚΟΝΟΣΚΟΠΙΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια: