Δευτέρα 26 Ιουνίου 2017

Οι νεολαίοι του Άργους τον λατρεύουν και το διακηρύσσουν: «Είναι ο Ηγέτης μας! Είναι ο Δήμαρχος των ονείρων μας! Είναι ο δικός μας Καμπόσος!»

Δημήτρης Καμπόσος. Δήμαρχος Άργους Μυκηνών
Οι νέοι του Δήμου Άργους Μυκηνών ήταν οι πρωταγωνιστές της προηγούμενης εβδομάδας. Εντυπωσίασαν με τα ονειρικά ποσοστά που έδωσαν στον Δήμαρχο Άργους Μυκηνών, Δημήτρη Καμπόσο, στην δημοσκόπηση που πραγματοποίησε η εταιρεία ALCO, (το 94% δηλώνουν ικανοποιημένοι από το έργο και τις δράσεις του και το 71% δηλώνουν πως θα τον ψηφίσουν).
Με τέτοια αποτελέσματα είναι δικαιολογημένος ο ενθουσιασμός της νεολαίας της Δημοτικής Παράταξης «Αλλαγή Πορείας», του Δημήτρη Καμπόσου, όπως καταγράφεται στο κείμενο της εφημερίδας τους «Ο ΔΗΜΟΤΗΣ» που κυκλοφόρησε την Πέμπτη 22 Ιουνίου 2017. Διαβάστε τι έγραψαν για τον Ηγέτη που τους εμπνέει:


«Εμείς οι νέοι δεν θέλουμε τους δήθεν. Θέλουμε τους καθαρούς, τους κοφτερούς, αυτούς που λένε και κάνουν πράξη τα όσα πιστεύουν.
Μας υποσχέθηκε Αγώνα και Αποτέλεσμα. Κρατάει το λόγο του, σε δύσκολους καιρούς. Μας κάνει να είμαστε περήφανοι γι’ αυτόν και του το δείχνουμε.
Είναι ο Ηγέτης μας!
Είναι ο Δήμαρχος των ονείρων μας!
Είναι ο Δικός μας Καμπόσος!
Διαβάστε τα ποιοτικά χαρακτηριστικά της δημοσκόπησης που έκανε η ALCO όπου, εμείς οι νέοι του δήμου Άργος Μυκηνών, δηλώνουμε δημόσια πως είμαστε ικανοποιημένοι από τον τρόπο που διοικεί τον Δήμο, σε ποσοστό 94%. Και ακόμα πως αν αύριο γινόντουσαν εκλογές θα τον ψηφίζαμε, σε ποσοστό 77%.

Είμαστε από 18 έως 24 ετών. Είμαστε το Μέλλον. Και κάναμε την επιλογή μας. Μια επιλογή που ακούει στο όνομα Δημήτρης Καμπόσος»!

Δεν υπάρχουν σχόλια: