Παρασκευή 23 Ιουνίου 2017

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ- Θα προχωρήσουν μαζί και «όπου τους βγάλει…»



Του Κώστα Πρώιμου
Προσυνεδριακή συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε προχθές (Τετάρτη 21 Ιουνίου), από ηγετικά στελέχη και μέλη των ευρύτερων δυνάμεων, που συμπορεύονται  με την Δημοκρατική Συμπαράταξη.
H ανωτέρω πολιτική δράση,     έγινε στο Εργατικό Κέντρο  Άργολίδας, με την παρουσία στελεχών της Κεντροαριστεράς   από πολλές περιοχές της Αργολίδας, της Αρκαδίας, αλλά και της Κορινθίας.
Προ της αναμενόμενης διαβούλευσης με τους παρευρισκομένους, τοποθετήθηκαν ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και πρώην Υπουργός κ. Γιάννης Μανιάτης, αναδεικνύοντας τον λόγο του με την χαρακτηριστική ηρεμία αλλά και την εμπειρία που τον διακρίνει,  ενώ σε πιο επιθετικούς τόνους, κινήθηκε κατά την εισήγησή του  ο κ. Γιώργος Ελενόπουλος ως Συντονιστής του Κινήματος και διαχρονικός στενός συνεργάτης του Πρώην Πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου.
 
 Ιδιαίτερη αίσθηση προξένησαν οι αναφορές του έμπειρου δημοσιογράφου, σχετικά με τον  ρόλο του Μεγαλοεπιχειρηματία Ιβάν Σαββίδη στα νεώτερα πολιτικά δρώμενα, ενώ  σχολίασε με σκωπτικό ύφος εν γένει, την υπόθεση με το «ναρκόπλοιο» Noor1, μην παραλείποντας να κάνει ιδιαίτερη μνεία στις εκατοντάδες αναγκαίες μεταρρυθμίσεις, που η τότε Κυβέρνηση Παπανδρέου πρώτη  κατάφερε να επιβάλλει,  σε νευραλγικούς τομείς  όπως φερειπείν  της Οικονομίας και της Δικαιοσύνης…
Επίσης, τοποθετήθηκε ο Γραμματέας Συντονιστής του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ Αργολίδας  και Οικονομολόγος- Μελετητής κ. Λεωνίδας Κουτσογιάννης, ο οποίος επιτέθηκε στα πεπραγμένα της Κυβέρνησης Καραμανλή, η οποία «κληροδότησε» στο Ελληνικό Δημόσιο την μεγάλη αύξηση του χρέους  «αγγίζοντας» δυσθεώρητα οικονομικά ύψη, (σύμφωνα με τα όσα οικονομικοτεχνικά στοιχεία ανέφερε ο κ. Κουτσογιάννης).
Ακολούθησε διάλογος με τους  φίλους και τα στελέχη της ΔΗΣΥ που παραβρέθηκαν στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου, ενώ τον επίλογο της διαβούλευσης, έκλεισε με ομιλία ο Βουλευτής Ηρακλείου  και Γραμματέας της ΚΟ της ΔΗΣΥ κ. Βασίλης Κεγκέρογλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: