Τρίτη 13 Ιουνίου 2017

Δημοσκόπηση της ALCO Σήμερα στο Super TV. Τι θα πει ο Παναγόπουλος για τον Καμπόσο;

Δημήτρης Καμπόσος
Σήμερα, Τρίτη 12 Ιουνίου 2017, στο Super TV, στις 9.30 το βράδυ, θα παρουσιασθεί η πρόσφατη δημοσκόπηση που έκανε η ALCO για λογαριασμό της εφημερίδας Σήμερα και ο αναλυτής Κώστας Παναγόπουλος θα αναφερθεί σε ποιοτικά στοιχεία και συμπεράσματα τα οποία προκύπτουν.

Έχοντας μια ξεχωριστή αίσθηση επικοινωνίας ο Δημήτρης Κομπόσος προσφεύγει στους Δημότες του Δήμου Άργους Μυκηνών, με εμπιστοσύνη προς αυτούς, και εκτίθεται στην κρίση τους χωρίς φόβο. 

Είναι ο μόνος Δήμαρχος, πανελλαδικά, που δίνει την ευρύτερη δυνατή δημοσιότητα που μπορεί στην προαναγγελία των στοιχείων κάθε δημοσκόπησης που τον αφορά.

Η δημοσιοποίηση των τάσεων και των προτιμήσεων της κοινωνίας που υπηρετεί, ο Δημήτρης Καμπόσος, είναι μάθημα πολιτικού ήθους. Και είναι η καλύτερη απάντηση στους καθ’ έξιν φωνασκούντες οι οποίοι, αν και τα ποσοστά τους δεν γεμίζουν μια παλάμη, επιμένουν ότι εκφράζουν τη βούληση του λαού.

Σίγουρα, όποια και αν είναι τα στοιχεία που θα δουν το φως της δημοσιότητας, θα αποτελέσουν αφορμή για πολλές συζητήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: