Σάββατο 24 Ιουνίου 2017

Πετάνε 100.000 ευρώ για μία μπαλαφάρα ο Χειβιδόπουλος με τον Τατούλη

Χειβιδόπουλος, Τατούλης και Σκούρκος:
Προτίμησαν να δώσουν δεκάδες χιλιάδες ευρώ
σε ξένους  αντί για "εξ ίσου κατάλληλους" Έλληνες.
Δεν υπάρχει λογική στην απόφαση του Τάσου Χειβιδόπουλου με την οποία θα σπαταληθούν 100.000 ευρώ για μια «δηθενιά» που την ονομάζουν «Πρόγραμμα Πολιτιστικών Εκδηλώσεων». Εκτός και αν το επέβαλε (για δικούς του λόγους) ο Τατούλης, που του διέθεσε και τα χρήματα.
Δεν υπάρχει μεγαλύτερος παραλογισμός από την πληρωμή δεκάδων χιλιάδων ευρώ σε μετακαλούμενους καλλιτέχνες από χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, οι οποίοι θα πάνε να βρουν γωνιές από ερείπια παλαιών εργοστασίων και θα πουν σε κάποιους εργάτες, οι μεν, και σε κάποιους αγρότες, οι δε ότι «εγώ αυτή τη γωνιά την βλέπω έτσι».


Δεν υπάρχει μεγαλύτερη αυθαιρεσία από το να επιβάλλουν στους Αργείους, αυτή την πανάκριβη «μπαλαφάρα», παρά τη θέλησή τους και να περνάνε προς τα έξω ότι αυτό γίνεται για να φανεί το πολιτιστικό πρόσωπο του Δήμου Άργους Μυκηνών.
Προφανώς, Τατούλης και Χεβιδόπουλος, ζήλεψαν από τον ετσιθελισμό των τροϊκανών και εφαρμόζουν τη συνταγή τους που λέει «Θα κάνετε αυτό που θέλουμε, θα το πληρώσετε και θα δηλώσετε και φίλοι μας».
Μόνο που οι Αργείοι δεν υποτάσσονται εύκολα και ο Καμπόσος δεν είναι Τσίπρας.

Π.Ι.Δ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: