Κυριακή 14 Μαΐου 2017

Μια εκδήλωση που έπρεπε να γίνει στην πλατεία Συντάγματος και με πολύ ζωντανή γνωστοποίηση: ''Οι ρίζες δεν κόβονται ποτέ"


Μία φανταστική παράσταση για την γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το Σάββατο βράδυ όσοι πήγαν στο Βουλευτικό. Την εκδήλωση με θέμα την γενοκτονία του Πόντου και τίτλο ''Οι ρίζες δεν κόβονται ποτέ" διοργάνωσε ο Δήμος Ναυπλιέων  σε συνεργασία με τον Δήμο Βέροιας και την Εύξεινο Λέσχη Βέροιας.



Την παράσταση που παρουσιάσθηκε στο "Βουλευτικό" (αποδείχθηκε απελπιστικά μικρό και άβολο) παρακολούθησε συγκινημένος ο Μητροπολίτης Αργολίδας κκ Νεκτάριος, ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος, ο Δήμαρχος Βέροιας κ. Βοριατζίδης, ο Βουλευτής Αργολίδας Γιάννης Ανδριανός, ο Αντιδήμαρχος και ψυχή της διοργάνωσης Ραφαήλ Μπαρού, η πρόεδρος του ΔΟΠΠΑΤ Αναστασίου - Σμυρναίου, η σύμβουλος τουρισμού Πόπη Καλκούνου,  ο περιφερειακός σύμβουλος Γιάννης Σαρρής και πολλοί άλλοι αιρετοί που όμως "χάθηκαν μέσα στον κόσμο" που ήταν πολύς και που έφυγε δακρυσμένος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: