Πέμπτη 20 Απριλίου 2017

Δυο λόγια για την μοιραία πτώση του UH-1H


1. Το Ε/Π για να πετάξει ήταν συντηρημένο, επιθεωρημένο και άρα αεροπλόιμο.
2. Οι χειριστές ήταν εκπαιδευμένοι, αξιολογημένοι και άρα κατάλληλοι για να φέρουν σε πέρας την υπόψιν αποστολή.
3. Εκτελούσε ΔΙΑΤΕΤΑΓΜΕΝΗ αποστολή όπως οι νόμοι και οι κανονισμοί ορίζουν.
4. Οι ΕΔ καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια με τα πενιχρά μέσα που τους διατίθενται λόγω κρίσης, αλλά και πριν από αυτή, να φέρουν σε πέρας την αποστολή τους.
5. Τα στελέχη άνδρες και γυναίκες, μόνιμοι και κληρωτοί, καταβάλλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες να διατηρήσουν ακμαίο το ηθικό τους και να εκπληρώσουν το έργο τους ΟΤΑΝ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΑ δεν βρήκαν ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ και ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟ θεσμό να τους "αγκαλιάσει" πραγματικά και να τους προστατεύσει από το ΜΕΤΑΧΟΥΝΤΙΚΟ σύνδρομο που ξαπλώθηκε σαν "πανώλη", άκριτα και αδιάκριτα ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΦΕΡΟΥΝ ΤΟ ΤΙΜΗΜΕΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣΗΜΟ ΣΤΗ ΣΤΟΛΗ ΤΟΥΣ.

Το ποιος έφταιγε και τα γιατί, της μοιραίας πτώσης, θα διερευνηθούν από τις αρμόδιες επιτροπές και θα εξαχθούν τα ανάλογα πορίσματα- συμπεράσματα. Ας τις αφήσουμε να κάνουν απερίσπαστα το έργο τους χωρίς παρεμβολές και στρεβλώσεις.
Το αν το Ε/Π ήταν παλιό ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ρόλο......ρωτήστε αυτούς που τα πετάνε και ΟΧΙ άλλους.
Κάθε φορά που ένα μοιραίο γεγονός συνταράσσει το πανελλήνιο διάφοροι κήνσορες της συμπερασματικής ορθότητας βιαστικά ..... ομιλούν και έχοντες τη ΔΥΝΑΜΗ του μικροφώνου παραπλανούν ή ακόμη και χειραγωγούν τις Ελληνίδες και τους Έλληνες.
Οι ΕΔ μαζί με τα ΣΑ αποτέλεσαν και αποτελούν τον ΣΚΛΗΡΟ ΠΥΡΗΝΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ. Χωρίς αυτές, ΑΠΛΑ, δεν υπάρχει κράτος και απολαμβάνουν σταθερά της μεγάλης εμπιστοσύνης του μείζονος Ελληνισμού.
Η εξαθλίωση των μισθών, η μετονομασία τους σε "ένστολους", η διακοπή των συντάξεων χηρείας, η αρπαγή των μερισμάτων τους, η απαξίωση των Νοσοκομείων τους, η "κομματική" και όχι η αξιοκρατική αξιολόγηση των στελεχών, η προσπάθεια κοινωνικής τους απαξίωσης είναι κάποια από τα πολλά που διέπραξαν εις βάρος μας όλες οι μεταπολιτευτικές κυβερνήσεις προκειμένου να ΜΑΣ ΞΕΔΟΝΤΙΑΣΟΥΝ και να εκλείψει ο κίνδυνος ενός δήθεν "ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΟΣ".
Τώρα θα σταθούν πάνω από τις σορούς των νεκρών μας, θα χύσουν κροκοδείλια δάκρυα και στην επόμενη παρέλαση θα στηθούν πάλι στις εξέδρες των "επισήμων" - οι περισσότεροι αστράτευτοι ή λάιτ στρατευμένοι - για να μας πείσουν ΠΟΣΟ ΜΑΣ ΑΓΑΠΑΝΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΣΥΜΠΟΝΟΥΝ.
Η ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΙΜΗ ΚΑΙ ΟΡΑΤΗ ΔΙΑ ΓΥΜΝΟΥ ΟΦΘΑΛΜΟΥ. ΑΠΑΞΙΩΣΤΕ ΤΟΥΣ.......
Ελαφρύ να είναι το χώμα της Ελληνικής γης που θα αγκαλιάσει τους συναδέλφους μας, κουράγιο στις οικογένειες τους και ταχεία ανάρρωση στην τραυματισθείσα συνάδελφό μας.
(Αναδημοσίευση από F.B. του Χρηστος Χρηστιδης)


Δεν υπάρχουν σχόλια: