Πέμπτη 27 Απριλίου 2017

Ο Καμπόσος τόλμησε δημόσια συγκέντρωση! Οι Αργείοι τον ακολούθησαν και πάλι

Σε καιρούς πλήρους απαξίωσης της πολιτικής και των πολιτικών, ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος τόλμησε και πραγματοποίησε ανοιχτή συγκέντρωση για να παρουσιάσει τα πεπραγμένα της Δημοτικής του Αρχής.
Οι Αργείοι, που αρνούνται επιδεικτικά να παραστούν σε κομματικές συγκεντρώσεις, ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση του Δημάρχου τους και προσήλθαν στον χώρο της Αίθουσας Τέχνης «Μέγας Αλέξανδρος» κατά εκατοντάδες.


Με τον Νίκο Χιδίρογλου
Τον Δημήτρη Καμπόσο, που υπήρξε σοβαρός και καταιγιστικός στην ομιλία του, παρουσίασε ο έγκριτος δημοσιογράφος και συγγραφέας Νίκος Χιδίρογλου. Την παρουσίαση των έργων και δράσεων της δημοτικής αρχής παρακολούθησε ο βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Ανδριανός.
Ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών, μιλώντας χωρίς χειρόγραφο αναφέρθηκε με λεπτομέρειες στο έργο που έχει γίνει τα τελευταία χρόνια αποδίδοντας εύσημα στους συνεργάτες του.
Επέμεινε ιδιαίτερα στην επισήμανση της πραγματικότητας που είναι οι εξοργιστικές περικοπές που επέβαλαν οι κυβερνήσεις στις χρηματοδοτήσεις που δικαιούνται οι Δήμοι. Μίλησε με πολύ αγάπη για τους νέους τονίζοντας πως ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ, ανεξαρτήτως εκπαιδευτικής βαθμίδος είναι ασφαλιστικά καλυμμένοι.
Το μεγάλο έργο της επέκτασης του Σχεδίου Πόλεως, η ανάπλαση της κεντρικής πλατείας του Άργους, η διαμόρφωση των παραλιών του Δήμου (διαθέτει 15 χιλιόμετρα ακτογραμμή), η κατασκευή μοντέρνων σχολικών κτηρίων στον Ίναχο και το Κουτσοπόδι για παροχή πλήρους εκπαίδευσης στα παιδιά των χωριών της περιοχής, «το σπίτι του Διομήδη», όπως αποκάλεσε το ευρωπαϊκών προδιαγραφών κλειστό της Νέας Κίου, η Αίθουσα Τέχνης «Μέγας Αλέξανδρος» και η επαναφορά κόσμου στο Άργος, παρουσιάσθηκαν με επιχειρήματα. Όπως με επιχειρήματα κατέρριψε την προπαγάνδα ψιθύρου ότι δήθεν δεν εκτελούνται έργα στα χωριά.

Εκατοντάδες Αργείων παρακολούθησαν τον απολογισμό σε γιγαντοοθόνη εκτός αιθούσης.
Έδωσε το στίγμα του επόμενου βηματισμού του, στίγμα ιδιαιτέρως φιλόδοξο και δήλωσε αποθεούμενος ότι θα ηγηθεί εκ νέου της παράταξής του στις εκλογές του 2018 γιατί όπως είπε «εγώ δεν θα προδώσω ποτέ την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μου δείχνετε.
Στις σελίδες 16 και 17 θα βρείτε στοιχεία από μερικά χαρακτηριστικά έργα της δημοτικής αρχής Καμπόσου. Ο πλήρης απολογισμός υπάρχει καταγεγραμμένος σε ειδικό πολυσέλιδο βιβλίο που εκτύπωσε και που ο καθένας μπορεί να το παραλάβει από το Δημαρχείο.





Δεν υπάρχουν σχόλια: