Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2017

Κατέθεσε μήνυση ο Δήμαρχος Ναυπλιέων σε δύο ιστοσελίδες και τους διαχειριστές τους για δυσφημιστικό και συκοφαντικό δημοσιεύματα

Για μια ακόμη φορά, ο Δήμαρχος Ναυπλιέων αποδεικνύει πως δεν ανέχεται μύγα στο σπαθί του για θέματα που αφορούν την ηθική του υπόσταση και την προστασία του κύρους του Δήμου Ναυπλιέων.
Η προσφυγή στην δικαιοσύνη, όπως είχε προαναγγείλει όταν απάντησε στην πρόκληση του δημοσιεύματος με τίτλο ««Συμμαχία Κωστούρου με απατεώνα Σώρρα!», που ανάρτησε το  μπλογκ Argos Press, πραγματοποιήθηκε με την υποβολή μήνυσης που κατετέθη από τον πληρεξούσιο δικηγόρο του, στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ναυπλίου.
Συγχρόνως, μηνύθηκε και η ιστοσελίδα ARGONAFPLIA.gr, για τον ίδιο λόγο.
Από το γραφείο Τύπου του Δήμου Ναυπλιέων, εκδόθηκε για το θέμα αυτό η εξής ανακοίνωση, με τίτλο «Η ελευθεροτυπία καμία σχέση δεν έχει με το ψέμα και την συκοφαντία».


Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
«Μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση κατέθεσε ο Δήμαρχος Ναυπλιέων, Δημήτριος Κωστούρος κατά των ιδιοκτητών, διαχειριστών και συντακτών των ιστοσελίδων ARGONAFPLIA και  ARGOSPRESS, διότι παρήγαγαν και αναπαρήγαγαν ψευδείς και συκοφαντικές ειδήσεις («Συμμαχία με απατεώνα Σώρρα») προκειμένου να πλήξουν την τιμή, την υπόληψη και την προσωπικότητα του Δημάρχου και να προσβάλουν τον Δήμο Ναυπλιέων.
Ο κύριος Κωστούρος, προέβει σε αυτή την κίνηση για να υπερασπιστεί την αξιοπρέπεια του δήμου και των δημοτών, εμμένοντας στην θέση του πως η ελευθεροτυπία καμία σχέση δεν έχει με το ψέμα και την συκοφαντία.

Σύντομα αυτοί που βρίσκονται πίσω από τα δημοσιεύματα, θα αποκαλυφθούν και θα δημοσιοποιηθούν».

Δεν υπάρχουν σχόλια: