Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2016

Θεατροπαιδαγωγικό Πρόγραμμα από το Σύλλογο Γονέων και Φίλων ΑμεΑ «Οδύσσεια»

Στο κτίριο του Σύλλογο Γονέων και Φίλων ΑμεΑ «Οδύσσεια», στο Άργος, διοργανώνεται Θεατροπαιδαγωγικό Πρόγραμμα την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2016, στις 18.00μμ.
Με αφορμή το παραμύθι «Ο Μαρσελέν που κοκκινίζει», του Ζαν Ζακ Σενπέ και δύο κούκλες που θα δίνουν ρυθμό και μουσική, σκοπός του προγράμματος είναι η κατανόηση και αποδοχή της διαφορετικότητας. Το πρόγραμμα είναι υπό την αιγίδα του Τμήματος Θεατρικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου. Τα παιδιά θα εμψυχώνουν οι μεταπτυχιακές φοιτήτριες: Φλώρα Ασουμανάκη και Χρυσοβέργη Ευτυχία.

 «Ο Μαρσελέν Μπίλιας, είναι ένα αγόρι που έχει μία πολύ περίεργη αρρώστια. Ξαφνικά και χωρίς καμία εξήγηση γίνεται κατακόκκινος και κανένας δεν μπορεί να καταλάβει το γιατί. Δεν τον ενοχλεί αυτό, το έχει πια συνηθίσει. Συχνά όμως προτιμάει να μένει μόνος του και να μην γνωρίζει άλλα παιδιά. Μια μέρα, θα γνωρίσει ένα άλλο διαφορετικό αγόρι τον Ρενέ Φούσκα και θα γίνουν αχώριστοι. Θα τα καταφέρουν μεγαλώνοντας να διατηρήσουν τη δυνατή φιλία τους αγνή στις αλλαγές του χρόνου;»


Δεν υπάρχουν σχόλια: