Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2016

Λάμπρου: Συνεχίζεται η Πολιτιστική υποβάθμιση του Κρανιδίου


Δεν είναι πρώτη φορά που ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Προοδευτική Συμμαχία Ερμιονίδας», εγκαλεί την δημοτική αρχή Σφυρή για υποβάθμιση της πολιτιστικής προσπάθειας και προσφοράς προς τους κατοίκους της Δ.Κ. Κρανιδίου.
Η επισημάνσεις του Τάσου Λάμπρου για τα θέματα Πολιτισμού, όπως αποδεικνύεται από τα στοιχεία τα οποία κάθε φορά παραθέτει, δεν φαίνεται να αλλάζουν τον αρνητικό προσανατολισμό της Δημοτικής αρχής.


Σήμερα ο, παρά το νεαρό της ηλικίας, αρχαιότερος Δημοτικός Σύμβουλος δημοσιοποιεί μία ακόμη ενέργεια πολιτιστικής υποβάθμισης και ζητά να πληροφορηθούν οι Δημότες «γιατί γίνεται αυτό».

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΛΑΜΠΡΟΥ
«Πληροφορηθήκαμε, από Δελτίο Τύπου, ότι η εκδήλωση που είχε προγραμματιστεί να γίνει από το χορευτικό του Δήμου Ερμιονίδας μέσα στο Σεπτέμβριο στο Κρανίδι ακυρώθηκε, χωρίς κανένας να αιτιολογήσει το λόγο της ακύρωσης. Αυτή η εκδήλωση ήταν η τελευταία του πολιτιστικού προγράμματος για το 2016 και θα γινόταν στο Κρανίδι, τυχαίο δεν νομίζω, από τις ελάχιστες που θα γίνονταν στην Δ.Κ Κρανιδίου.
Απαιτούμε να ενημερωθούμε από την διοίκηση του νομικού προσώπου τους λόγους αυτής της ακύρωσης.
Για το 2016 δεν πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για την τελετή λήξης μαθημάτων ούτε καμία άλλη εκδήλωση του χορευτικού στο Κρανίδι π.χ. χορευτική συνάντηση στο καλοκαιρινό πολιτιστικό πρόγραμμα.
Θέλουμε εξηγήσεις άμεσα και σας υπενθυμίζω ότι η στήριξη των πολιτιστικών δομών με πολύχρονη προσφορά είναι το ζητούμενο στην σύγχρονη εποχή μας. Το χορευτικό του Δήμου έχει γράψει ιστορία, αναμένουμε από εσάς να την τιμήσετε και να συνεργαστείτε για την προαγωγή της παράδοσης και του πολιτισμού στον τόπο μας».

Για τη Δημοτική Παράταξη
«Προοδευτική Συμμαχία Ερμιονίδας»
Ο επικεφαλής
Τάσος Γ. Λάμπρου
Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Ερμιονίδας

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΝΑΙ.. ΤΟΝ ΕΠΙΑΣΕ Ο ΠΟΝΟΣ..
ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΩΣ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΟΥΣΑΝ ΟΛΟΙ ΠΑΛΛΙΟΤΕΡΑ..
ΜΑΥΡΑ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ..
ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΡΠΩΝΟΝΤΟΥΣΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΑΥΤΟ..
ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΗ ΑΠ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ - ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΥΝ, ΝΟΜΙΜΑ..
ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ.

ΑΑ ΚΑΙ GUESS WHAT... ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ.