Δευτέρα 22 Αυγούστου 2016

ΝΑΥΠΛΙΟΝ: Ομαδική έκθεση ζωγραφικής Ναυπλιωτών καλλιτεχνών


Ο Προοδευτικός Σύλλογος Ναυπλίου "Ο ΠΑΛΑΜΗΔΗΣ", εορτάζει τα 70 χρόνια της δημιουργικής πορείας του και οργανώνει πλήθος από πολιτιστικές εκδηλώσεις, δίνοντας χώρο σε όλες τις δημιουργικές εκφράσεις των Ναυπλιέων.
Στην αίθουσα του Συλλόγου, Σταϊκοπούλου 52 στο κέντρο της παλαιάς πόλης, πραγματοποιείται από χθες, Κυριακή 21 Αυγούστου, ομαδική έκθεση ζωγραφικής Ναυπλιωτών καλλιτεχνών.


Η έκθεση, στα εγκαίνια της οποίας παρέστη ο πρώην Πρωθυπουργός της Ελλάδος και Επίτιμος Δημότης του Δήμου Ναυπλιέων, κ. Αντώνης Σαμαράς, ο Δήμαρχος του Δήμου Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος, οι δημιουργοί των έργων, μέλη του Δ.Σ. του δραστήριου συλλόγου –οργανωτή και πολλοί διακεκριμένοι πολίτες, θα διαρκέσει μέχρι την Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2016.
Συμμετέχουν με έργα τους οι Ναυπλιώτες:

* Σωτηρία Αλεξιάδη
* Κώστας Δημούλης
* Βαγγέλης Ζερβόπουλος
* Κατερίνα Μπεκιάρη - Βασιλείου
* Γιάννης Νόνης
* Άγγελος Πατρινιός

 Η έκθεση παραμείνει ανοιχτή και επισκέψιμη κάθε ημέρα από τις 11.00 έως τις 14.00 τα πρωινά και από τις 19.00 έως τις 22.00 τα απογεύματα.


Οι επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν την ευκαιρία  να γνωρίσουν τους 6 Αναπλιώτες καλλιτέχνες και το έργο τους και να συζητήσουν μαζί τους.


Δεν υπάρχουν σχόλια: