Τρίτη 19 Ιουλίου 2016

ΝΑΥΠΛΙΟΝ: Με δικό της περίπτερο στην Έκθεση Βιβλίου η Ένωση Συγγραφέων και Λογοτεχνών Αργολίδας –Ε.Σ.Λ.Α.

Φωτογραφεία αρχείου από την Έκθεση Βιβλίου το 2015

Από τα κορυφαία πολιτισμικά γεγονότα στην Αργολίδα, η Έκθεση Βιβλίου αποτελεί σημείο συνάντησης ανθρώπων, ιδεών και απόψεων. Διαμορφώνει ένα εξαιρετικό βήμα διαλόγου ανάμεσα σε συγγραφείς και αναγνώστες. Ξεκινά την Πέμπτη 28 Ιουλίου και θα κλείσει τον φετινό της κύκλο στις 28 Αυγούστου. Στο ίδιο πάντοτε σημείο, όπου την συναντάμε τα τελευταία χρόνια, στην πλατεία Ωνάση, στο λιμάνι του Ναυπλίου.


Η Ένωση Συγγραφέων Λογοτεχνών Αργολίδας -Ε.Σ.Λ.Α- που αποτελεί την οργανωμένη έκφραση ενός ολόκληρου κόσμου ιδεών και εκπροσωπεί μια από τις σημαντικότερες ομάδες Τέχνης και Πολιτισμού στην Αργολίδα, την Πελοπόννησο και την Ελλάδα δεν θα μπορούσε να λείψει από την γιορτή αυτή. Θα είναι παρούσα, για δεύτερη χρονιά, με δικό της χώρο που τον παραχωρούν τιμητικά ο Δήμος Ναυπλίου και ο ΔΟΠΠΑΤ, αναγνωρίζοντας τη σημασία της προβολής των συγγραφέων της Αργολίδας. Όπως και πέρυσι έτσι και φέτος θα παρουσιαστεί ένα πολύ πλούσιο έργο σε όλους τους τομείς της συγγραφικής δραστηριότητας.


Με ανακοίνωσή της, που υπογράφουν η Πρόεδρος Κατερίνα Παπανδριανού και ο Γεν. Γραμματέας Θεοδόσης Σπαντιδέας, η Ένωση Συγγραφέων θυμίζει ότι «Υπάρχει ακόμη χρόνος εγγραφής στα μητρώα της ΕΣΛΑ για όσες και όσους θα ήθελαν να συντονιστούν στις προσπάθειες που καταβάλλει, αλλά και να προβάλουν το δικό τους συγγραφικό έργο. Σας περιμένουμε στην Έκθεση και στο περίπτερό μας για να γνωριστούμε, για να μιλήσουμε για τις ιδέες μας, για τη ζωή, για όσα μας ενώνουν, αναδεικνύουν και αναπτύσσουν τον πολιτισμό μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: