Τρίτη 28 Ιουνίου 2016

Πρέπει να κάνει εικόνισμα, στον Αποστόλου, ο Σφυρής

Πάνος Αποστόλου
Δημήτρης Σφυρής
Πρέπει να κάνει εικόνισμα, στον Πάνο Αποστόλου, ο Δημήτρης Σφυρής. Δεν είναι, μόνον, ότι του έδωσε τη νίκη, με τις ψήφους που κουβάλησε στις εκλογές. Δεν είναι, ούτε, η μέχρις αυτοθυσίας προσφορά του από την θέση του αντιπροέδρου της ΔΕΥΑΕΡ. Είναι η στάση του στο θέμα των Διδύμων. Και πιο πολύ ακόμη, είναι οι δηλώσεις του. Αυτές που έστρεψαν το ενδιαφέρον των πρωταγωνιστών από την ουσία στην παραπολιτική και έβγαλαν τον Δήμαρχο Ερμιονίδας και τους χειρισμούς του, από το κάδρο των επικρίσεων.

Όπως ήρθαν τα πράγματα, οι επικεφαλής των Δημοτικών παρατάξεων, αντί να αξιοποιήσουν το πολιτικό γεγονός της απομόνωσης του Δημήτρη Σφυρή και να αναδείξουν την αυθαιρεσία και την άρνηση υπακοής του στις αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, ασχολούνται να απαντούν στα όσα ο Δημοτικός Σύμβουλος αισθάνεται πως πρέπει να δηλώνει.

Έτσι, ξεχάστηκε ο Λεμπέσης, ξεχάστηκε ο Δημαράκης, ξεχάστηκε το παιχνίδι με τον Τατούλη. Ξεχάστηκε ακόμη και η «αυτονομημένη ΔΕΥΑΕΡ». Έμεινε μόνο ένα ερώτημα: «Πιστεύει κανείς στ’ αλήθεια ότι οι Δημότες ενδιαφέρονται για την συνάντηση των τριών με το Τσιρώνη»;
Π.Ι.Δ.

5 σχόλια:

Γιωργος είπε...

Τι αντικειμενικο κείμενο θεέ μου.... Καμία εμπάθεια,καμία προκατάληψη....

Ανώνυμος είπε...

Ρε Γιώργο, είσαι Η/Ο ;

Γιωργος είπε...

Σε ενδιαφέρει προσωπικά Ο/Η Ανώνυμε;

Ανώνυμος είπε...

με ενδιαφερει...

Γιωργος είπε...

Σοβαρά τα ενδιαφέροντα σου........