Κυριακή 19 Ιουνίου 2016

ΣΧΟΛΙΑ: Ξύπνα Λαέ!!! (19-6-2016)


Η Αδέκαστη…
Οι ένοχοι ομολογούν… Ο ένας υπουργός δηλώνει ένοχος ενώπιον καναλιών πανελλήνιας εμβέλειας και ομολογεί ότι διέπραξε προδοσία κατά της Πατρίδος του. Ο άλλος ομολογεί ότι έκανε έγκλημα κατά του Λαού. Ο τρίτος ομολογεί ότι καταπάτησε το Σύνταγμα. Κανένας όμως δεν θα δικαστεί γιατί… τελικά υπάρχει η Αδέκαστη!

Όλοι έχουν Αλτσχάιμερ
Τσίπρα, μην ακούς τους γέρους όταν κάνουν πορεία. Κόψε τους κι άλλο από την σύνταξη και μετά …κάνε εκλογές. Πάλι θα σε ψηφίσουν. Ύστερα, κάποιος θα τους πει τι πάθανε και θα ξαναμαζευτούν να βγουν στους δρόμους για πορεία αλλά χωρίς να ξέρουν γιατί περπατάνε. Όλοι έχουν Αλτσχάιμερ. Γι αυτό, στα χαρτόνια θα γράφουν τι έπαθαν, επειδή δεν θυμούνται. Επομένως, κόψε όσο θέλεις. Όταν κάνεις εκλογές δεν θα θυμούνται τίποτα! Το γράφω εγώ γιατί δεν έχω Αλτσχάιμερ, νομίζω!

Έντιμος συμβιβασμός!
Μετά τον έντιμο συμβιβασμό με τα Σκόπια (που έρχεται), τα μεν Σκόπια θα ονομάζονται Μακεδονία και η Ελλάδα θα μετονομασθεί σε Νότιος Ελληνική Μακεδονία. Έντιμα!


Ούτε μια γέφυρα…
Την πρώτη κρεμαστή γέφυρα, στο Ρίο, την κεφαλαιοποίησε το ΠΑΣΟΚ με τον Λαλιώτη. Την δεύτερη μεγαλύτερη κρεμαστή γέφυρα της Ελλάδος, στον δρόμο Κορίνθου –Τρίπολης –Καλαμάτας, την κεφαλαιοποίησε ο ΣΥΡΙΖΑ. Τελικά, μετά από τόσα χρόνια διακυβέρνησής της, η Νέα Δημοκρατία δεν άφησε ούτε ένα έργο της προκοπής για να ακούγεται το όνομά της; Κι εδώ ανίκανη φάνηκε και ας ήταν δικό της έργο «οι δρόμοι ανάπτυξης» του Σουφλιά, μέσω των οποίων τώρα κυκλοφορούμε στην Πελοπόννησο.

Αλάτι Ιμαλαΐων
Έψαχνα στο μυαλό μου να βρω αν λείπει κάτι από τους Έλληνες, μια και μας λένε ότι τα έχουμε όλα. Και η κρίση; Ποια κρίση; Τι μας λείπει; Έχουμε τόσο πλεόνασμα που ακόμα και 3 εκατομμύρια μετανάστες μπορούμε να τους κοιμίσουμε, να τους ταΐσουμε και να τους περιθάλψουμε.
Το μόνο που έλειπε τελικά από την Ελλάδα ήταν το Αλάτι Ιμαλαΐων. Το αποκτήσαμε και αυτό και έτσι δεν θα μας λείπει τίποτα από τη ζωή μας. Και το λέω σοβαρά, γιατί εκτός των Σούπερ Μάρκετ, είδα σε πρώτη φάτσα πακέτα με Αλάτι Ιμαλαΐων σε Γιαουρτάδικα, σε Ψιλικατζίδικα και να διαφημίζονται στα κανάλια, προσφορά πακέτο με Σαπούνια Ιμαλαΐων.

Από Δημοκρατία σκίζουμε
Ο καταραμένος δικτάτορας Μεταξάς έφτιαξε για τον Λαό το οκτάωρο και το ΙΚΑ. Ευτυχώς ήρθε η ευλογημένη δημοκρατία στην Ελλάδα, με τους εκατομμυριούχους πολιτικούς μας, και μας γύρισαν πίσω, χωρίς οκτάωρο, ΙΚΑ και μεροκάματα. Τώρα με την ευλογημένη δημοκρατία μας, μπορούμε να απολαύσουμε την αρρώστια μας …χωρίς Φάρμακα, να χορτάσουμε την πείνα μας …στα συσσίτια και προπαντός να ξεκουραστούμε …χωρίς να δουλεύουμε, αφού φρόντισαν οι εκατομμυριούχοι πολιτικοί μας, να μην έχουμε δουλειά. Παρεπιμπτόντως, από Δημοκρατία σκίζουμε.


Δεν υπάρχουν σχόλια: