Πέμπτη 28 Απριλίου 2016

Παίρνει εμπρός η κομματική μηχανή της Νέας Δημοκρατίας. Στην Λακωνία έγινε η πρώτη σύσκεψη στελεχών

Πριν καλά καλά σβήσει ο απόηχος του 10ου Εθνικού Συνεδρίου, οι Νομαρχιακές Οργανώσεις της Νέας Δημοκρατίας, με τις νεοεκλεγείσες διοικήσεις τους, που δείχνουν να ενστερνίζονται το μήνυμα του Κυριάκου Μητσοτάκη, σε κοινές συνεδριάσεις με τους Βουλευτές και τους υποψηφίους μελετούν και καθορίζουν το αγωνιστικό πρόγραμμα του μεταπασχαλινού διαστήματος.
Πρωτοπόρος η ΝΟΔΕ Λακωνίας, σε συνάντηση όπου παρίστατο ο Οργανωτικός Υπεύθυνος Πελοποννήσου Γιάννης Μαλτέζος, ο βουλευτής Θανάσης Δαβάκης, η τ. βουλευτής Φεβρωνία Πατριανάκου, ο πολιτευτής Λέανδρος Καλογεράκος, ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Βασίλειος Ορφανός και πλήθος στελεχών  αποφάσισαν την στρατηγική του αγώνος.



«Δεν θα περιμένουμε να έρθει ο κόσμος σε μας», δήλωσε ο Γιάννης Μαλτέζος. «Δεν θα καθίσουμε με σταυρωμένα χέρια προσδοκώντας να κερδίσουμε ψήφους από την απογοήτευση που προκαλεί η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ. Έχουμε το δικό μας πρόγραμμα και αυτό θα αναλύσουμε στον κόσμο, πηγαίνοντας εμείς σ’ αυτούς, ώστε να δουν και να πιστέψουν ότι υπάρχουν λύσεις και εμείς τις μελετήσαμε και είμαστε σε θέση να τις εφαρμόσουμε. Αυτή η κυβέρνηση πρέπει να απομακρυνθεί και η Νέα Δημοκρατία έχει στελέχη και πρόγραμμα για να την διαδεχθεί».

Δεν υπάρχουν σχόλια: