Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2015

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός εκλέγει νέο Κεντρικό Διοικητικό Συμβούλιο

Ηλιόπουλος Ιωάννης: Πρόεδρος Ε.Ε.Σ. Ναυπλίου
Εν όψει διενέργειας αρχαιρεσιών για την ανάδειξη Κεντρικού Διοικητικού Συμβουλίου στον Ε.Ε.Σ., ο Πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού καλεί: 
α) τα Τακτικά Μέλη του Ε.Ε.Σ., 
β) τα Τακτικά και Αναπληρωματικά Μέλη του Κ.Δ.Σ., 
γ) τα Τακτικά και Αναπληρωματικά Mέλη των Διοικητικών Συμβουλίων των Περιφερειακών Τμημάτων και τους Προέδρους των Δ.Σ. των Τοπικών Τμημάτων και 
δ) τους εκλεγμένους, για το σκοπό αυτό, Εκλέκτορες των Περιφερειακών και Τοπικών Τμημάτων σε Έκτακτη Σύνοδο Κεντρικής Γενικής Συνέλευσης.


Η ανάδειξη των Εκλεκτόρων στα Περιφερειακά και Τοπικά Τμήματα θα λάβει χώρα, στα κατά τόπους γραφεία των Περιφερειακών και Τοπικών Τμημάτων Ε.Ε.Σ., την Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2015 και ώρα 11:00 π.μ..
Σε περίπτωση μη επίτευξης απαρτίας, θα συγκληθεί Α΄
Επαναληπτική Έκτακτη Σύνοδος Κεντρικής Γενικής Συνέλευσης την27η Οκτωβρίου 2015, ημέρα Τρίτη, χωρίς άλλη ειδοποίηση, στον ίδιο τόπο και χρόνο.
Σε περίπτωση μη επίτευξης απαρτίας και στην Α΄ Επαναληπτική Σύνοδο, η Κεντρική Γενική Συνέλευση συγκαλείται σε Β΄
Επαναληπτική Σύνοδο, την 29η Οκτωβρίου 2015, ημέρα Πέμπτη, χωρίς άλλη ειδοποίηση, στον ίδιο τόπο και χρόνο.

Η διενέργεια των αρχαιρεσιών, από τους Εκλέκτορες, για την ανάδειξη Κεντρικού Διοικητικού Συμβουλίου, θα λάβει χώρα στα Περιφερειακά και Τοπικά Τμήματα -με εξαίρεση το Περιφερειακό Τμήμα της Αθήνας- με τη διαδικασία της επιστολικής ψήφου, την Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2015, μετά το πέρας της διαδικασίας ανάδειξης Εκλεκτόρων, στα κατά τόπους γραφεία των Περιφερειακών και Τοπικών Τμημάτων Ε.Ε.Σ.

Κατά την ως άνω ημεροχρονολογία και τόπο, θα ψηφίσουν τα Τακτικά και Αναπληρωματικά Μέλη του Κεντρικού Διοικητικού Συμβουλίου και θα γίνει η διαλογή των επιστολικών ψήφων καθώς και των ψήφων όσων ψηφίσουν την 1η Νοεμβρίου 2015.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:
Οι επιθυμούντες να υποβάλουν υποψηφιότητα για Αντιπρόσωποι των Περιφερειακών Τμημάτων και Τοπικών Τμημάτων, παρακαλούνται να καταθέσουν αίτηση - δήλωση υποβολής υποψηφιότητας, στη Διεύθυνση Γραφείου Προέδρου Ε.Ε.Σ. μέχρι και τη Δευτέρα 12.10.2015 (σφραγίδα ταχυδρομείου).

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να απευθύνεστε στη ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Ε.Ε.Σ. (Λυκαβηττού 1, 210 3646005 - 3628684, 08:30
14:30), και στη ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ, ΤΟΠΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ και ΤΟΠΙΚΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ Ε.Ε.Σ., (Λυκαβηττού 1, 210 3613568, 08:30 14:30).


Δεν υπάρχουν σχόλια: