Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2015

ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Με τη Νάνσυ

Καφέ ή ποτό; Μουσική ή κουβεντούλα; 
Η Κόρινθος τα έχει όλα για σας που θέλετε να ξεφύγετε από το άγχος και τη στεναχώρια. 
Με τιμές πολύ προσιτές και περιποίηση που, σίγουρα δεν την περιμένατε.
Η Νάνσυ, (Νάνσυ Μουρίκη), ψάχνει για σας και σας κάνει τις προτάσεις της. 
Θα κερδίσετε αν την πιστέψετε και ακολουθήσετε τα όσα προτείνει.

1.- ΚΟΙΤΑ ΠΑΝΩ!
Ο Humphrey Bogart o  σκληρός ήρωας στα φιλμ νουάρ του 40’μπορεί να λάνσαρε πρώτος τη  μόδα του επικίνδυνα χαμηλά κατεβασμένου καπέλου στα μάτια, όμως στο ‘’Bogart’’ το καπέλο φοριέται πολύ … πάρα πολύ… Και για να το επιβεβαιώσεις… Κοίτα πάνω, πάνω από το bar!!!


2.- ‘’MAST’’
Ένα δροσιστικό αναψυκτικό , που σερβίρεται αποκλειστικά και μόνο από τον Βασίλη και τον Παναγιώτη. Ένα μεταλλικό νερό με ανθρακικό και άρωμα μαστίχας, που παρασκευάζεται και συσκευάζεται στην Ελλάδα και που τα πρώτα τρία ψηφία του barcodeείναι το πέντε το δύο και  το μηδέν. ‘’ΜAST‘’ λοιπόν, το δοκίμασα -ορκίζομαι- για πρώτη φορά στο ‘Balibar’’ .


3.- ΚΑΙ Ο ΠΙΝΟΚΙΟ
Τι θέλει μια ξύλινη μαριονέτα αριστερά του Jameson και δεξιά του amaretto…όχι άλλα ψέματα Πινόκιο… ένα ξύλινο παιχνίδι  κοσμεί αυθάδικα τα ράφια του ‘Motown’’ και δίνει κάτι από μια άλλη εποχή, στην έτσι κι αλλιώς  vintage  εκδοχή της εσωτερικής του διακόσμησης .

4.- ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΗ ΝΟΤΑ
Mε μικρές, αλλά σημαντικά λειτουργικές αλλαγές στο καθιστικό , δίνει απάντηση το ‘Pastel ‘’ στο φετινό φθινόπωρο, αφού το μεγάλο ξύλινο πάσο καθώς και ο γωνιακός καναπές ήρθαν και αληθινά  έδεσαν με το concept του χώρου και της εποχής.


5.- ΜΕ ΦΑΝΑΤΙΚΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ
Ο Αινείας φανατικός του Θοδωρή, του Θοδωρή που όπως είπαμε κάνει θαύματα πίσω από τον πάγκο του ‘’Ναργιλές’’ αλλά μόνο τις πρωινές ώρες, αλλά και που έλα τώρα θα επιμελείται τα cocktails - όσο γι αυτό δεν κόβω και τον αντίχειρά μου- βραδινές ώρες και τουλάχιστον για δύο φορές την εβδομάδα, η μια θα είναι Σάββατο η άλλη που να ξέρω.
Ο τόσο συμπαθής Αινείας λοιπόν- ωραίο όνομα γι αυτό το έγραψα δύο φορές- που σπουδάζει ηχοληψία και σκηνοθεσία στη σχολή του ΑΝΤ1.   

Δεν υπάρχουν σχόλια: