Τρίτη 25 Αυγούστου 2015

ΣΥΡΙΖΑ Αργολίδας: Παραιτήθηκε ο Συντονιστής της Νομαρχιακής Επιτροπής και αποχωρεί από το κόμμα, λόγω πολιτικών διαφωνιών

Στέλιος Μαρινάκος
Δεν έχουν αρχή και τέλος τα προβλήματα του ΣΥΡΙΖΑ στην Αργολίδα, δημιουργώντας προβληματική –γκρίζα εικόνα και στο σώμα των εκλογέων.
Μετά την αποχώρηση του Βουλευτή Δημήτρη Κοδέλα και την παραίτηση του μέλους της Κεντρικής Επιτροπής, Βαγγέλη Τσακλάνου, ένα ακόμη πλήγμα, στο χώρο των κορυφαίων εκπροσώπων του κόμματος, στην Αργολίδα, έρχεται να προστεθεί.
Ο Συντονιστής της Νομαρχιακής Επιτροπής Στέλιος Μαρινάκος, επί ηγεσίας του οποίου ο ΣΥΡΙΖΑ είδε να διευρύνεται η κοινωνική αναφορά του και να επιτυγχάνει εξαιρετικές εκλογικές επιδόσεις σε περιφερειακό και κοινοβουλευτικό επίπεδο, παραιτήθηκε λόγω πολιτικών διαφωνιών.
Με μία ολιγόλογη και ευπρεπή ανακοίνωση που έδωσε στη δημοσιότητα, ο Στέλιος Μαρινάκος γνωστοποιεί την απόφασή του, χωρίς όμως να καθορίζει τα επόμενα βήματά του. Το γεγονός όμως ότι μιλά για αποχώρηση από το ΣΥΡΙΖΑ, αφήνει να υπονοηθεί, ως επόμενο βήμα, την προσχώρησή του σε άλλο κομματικό σχηματισμό.


Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ
«Συντρόφισσες, σύντροφοι 
για πολιτικούς λόγους που γνωρίζετε, παραιτούμαι από τη θέση του συντονιστή της ΝΕ και αποχωρώ από τον ΣΥΡΙΖΑ .
Ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη που μου δείξατε, αναλαμβάνω τις ευθύνες που μου αναλογούν για τα λάθη που έκανα από τη θέση του συντονιστή.
Είμαι σίγουρος ότι θα συναντηθούμε στους αγώνες που θα απαιτηθούν για την ανατροπή των μνημονίων και της νεοφιλελεύθερης βαρβαρότητας.
                                           Με εκτίμηση 

                     Στέλιος Μαρινάκος» 

Δεν υπάρχουν σχόλια: