Δευτέρα 24 Αυγούστου 2015

Ο Βουλευτής Αργολίδας Γιώργος Γαλέος (ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ) συναντήθηκε με αγρότες της περιοχής Λάλουκα

Με αγρότες του Λάλουκα και των γύρω χωριών συναντήθηκε χθες (Κυριακή 23η Αυγούστου), ο Βουλευτής Αργολίδας (ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ), Γιώργος Γαλέος.
Οι παραγωγοί, του εξέθεσαν μια σειρά από προβλήματα που αντιμετωπίζουν ήδη ή που πρόκειται να δημιουργηθούν λόγω των νέων μέτρων που αποφασίσθηκε να επιβληθούν και ψηφίσθηκαν στην Βουλή, από τα κόμματα ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝ.ΕΛ., ΠΑΣΟΚ, Ποτάμι και Νέα Δημοκρατία.


«Οι απλήρωτες αποζημιώσεις των ΨΕΑ, δημιουργούν συνθήκες οικονομικής ασφυξίας στα αγροτικά νοικοκυριά», είπαν στον Βουλευτή οι αγρότες του Λάλουκα και του ζήτησαν να συμβάλλει ώστε να επιταχυνθούν οι διαδικασίες πληρωμής των αποζημιώσεων.
Οι αγρότες επέμειναν ιδιαίτερα στην ανάγκη «να μην εφαρμοσθούν τα καταστροφικά για τους μικρούς καλλιεργητές μέτρα της αύξησης της τιμής των καυσίμων λόγω διακοπής της επιδότησης των τιμών των καυσίμων και κυρίως το μέτρο της φορολόγησης του εισοδήματός τους από το πρώτο ευρώ».
Του μίλησαν ακόμη για το θέμα της αύξησης των ασφαλιστικών εισφορών προς τον ΟΓΑ.
Ο Βουλευτής Αργολίδας δεν περιορίσθηκε να τους ακούει αλλά συμμετείχε ενεργά στη συζήτηση και τους τόνισε ότι «κορυφαίο στοιχείο της αναπτυξιακής πρότασης της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ είναι η στροφή προς την πρωτογενή παραγωγή και η διασφάλιση της αυτάρκειας τροφίμων για τους Έλληνες. Κατά συνέπεια, η ανάδειξη του αγρότη επαγγελματία σε πρωτεύουσα ομάδα ενδιαφέροντος». Τους θύμισε ότι «η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν ψήφισε κανένα μνημονιακό νόμο» και σαν οικονομολόγος τους διαβεβαίωσε ότι «η πολιτική των κομμάτων που στηρίζουν την υποταγή στις εντολές των ξένων κέντρων, είναι αδιέξοδο και οδηγεί σε φτωχοποίηση των αγροτών και αδιέξοδο στην οικονομία».
(24-8-2015)


5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο Γαλεος ειναι ο πιο ασχετος βουλευτης που εχει περασει απο τον νομο μας. Προσπαθεί να δείξει πως νοιαζεται για τους αγροτες αλλα τοσους μηνες ηταν αφαντος απο τα μερη μας. Η ειρωνια ειναι πως στην ιδια του την ανακοινωση τα Π.Σ.Ε.Α (Πολιτικη Σχεδιαση Εκτακτης Αναγκης) τις αναφερει ως ΨΕΑ. Η ασχετοσυνη του προσβαλει τη δικια μας νοημοσυνη. Ως πρωην ψηφοφορος του δεν θα στηριξω τη ΧΑ και δηλωνω Κοψοχερης Να παει στην ελβετια. Εχω αρχισει και νοσταλγω τον Μανιατη που ειναι μακραν εξυπνοτερος του Γαλεου.

Ενημέρωση Πελοποννήσου είπε...

ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΔΙΟΡΘΩΣΗ
Λυπούμεθα που ένα λάθος στην πληκτρολόγηση μετέτρεψε τα ΠΣΕΑ σε ΨΕΑ και έδωσε λάθος αφορμή στον ανώνυμο σχολιογράφο να κρίνει αδίκως τον Βουλευτή Αργολίδας Γιώργο Γαλέο(επί σφάλματος που δεν έκανε αυτός). Το υπόλοιπο σχόλιο δεν μας αφορά, εφ' όσον δεν είναι υβριστικό)και δεν μας επιτρέπεται να το σχολιάσουμε.
Από τη διαχείριση του blog

Ανώνυμος είπε...

Μην προσπαθεις να το καλυψεις διαχειριστη. Το ιδιο δελτιο τυπου το στειλε παντου αρα δεν εγινε λαθος κατα την πληκτρολόγησή σου. Αλλα ειναι τοσο αφελης που επετρεψε ενα δελτιο τυπου με τετοιο σφαλμα να σταλει σε ολο τον τυπο. Αυτό ειναι ακομα χειροτερο. Δηλωνει ανικανοτητα και επιπολαιοτητα στα πιο απλα. Φανταζομαι ποσο επιφανειακος και επιπολαιος θα ειναι σε κρισιμα ζητηματα που αφορουν το μελλον της χωρας. Οπως στις 2 σημαντικες ψηφοφορίες της βουλης που ο ιδιος επελεξε να απουσιαζει. Δεν γνωριζε τι ειναι το Π.Σ.Ε.Α και το ανεφερε ως ΨΕΑ. Αψου! Γείτσες!

Ανώνυμος είπε...

Διαβάζω κάθε μέρα με ενδιαφέρον τις ειδήσεις και τα σχόλια από τα Παραπολιτικά και την Ενημέρωση. Πιο παλιά διάβαζα και το Παρατηρητή αλλά τον έκοψα γιατί βάζει πολλά σεξουαλικά θέματα. Μου κάνει εντύπωση ότι στην ενημέρωση δεν βλέπω σχόλια αναγνωστών. Μόνο όταν γράφετε για τον Γαλέο το βουλευτή και μόνο όταν κάνει κάτι ή πάει κάπου. Σήμερα κατάλαβα γιατί. Σίγουρα ο ανώνυμος που τον κατηγορεί με ανόητες αφορμές θα είναι πασοκος και προσπαθεί να ανεβάσει το Μανιάτη. Ενα έχω να του πω. Χρυσή Αυγή με δύναμη.
Μ.Ν.

Ανώνυμος είπε...

ΤΡΕΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ Η ΑΡΓΟΛΙΔΑ. ΤΟΝ ΑΝΔΡΙΑΝΟ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΑΤΑ, ΤΟ ΓΑΛΕΟ ΓΙΑΤΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΘΑ ΒΓΕΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΝΙΑΤΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΛΥΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΞΙΖΕΙ. Ο ΣΥΡΙΖΑ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΠΑΤΟ. ΔΕ ΘΑ ΒΡΕΙ ΟΥΤΕ ΨΗΦΟ.