Παρασκευή 14 Αυγούστου 2015

Ο Γαλέος αποκάλυψε δώρο αξίας 25 δις που έκαναν, η κυβέρνηση και οι 222 βουλευτές που ψήφισαν ναι, στους δανειστές

Γιώργος Γαλέος: Βουλευτής Αργολίδας -ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
Μπορεί ο Χρυσοχοΐδης του ΠΑΣΟΚ και ο λόχος της Νέας Δημοκρατίας να ψηφίζουν τα Μνημόνια χωρίς να τα διαβάζουν, υπάρχει όμως και ένας που, και διάβασε το 3ο Μνημόνιο και είχε τις γνώσεις και την βούληση να εντοπίσει τα κρυμμένα δώρα προς τους δανειστές.
25 ολόκληρα δισεκατομμύρια θα δανειστούμε για να ανακεφαλαιοποιήσουμε τις 4 συστημικές τράπεζες και μόλις γίνει αυτό …θα παραδώσουμε τις μετοχές τους, υπολογιζόμενες με τη σημερινή ευτελή αξία, στους δανειστές μας, σύμφωνα με τις επιταγές του 3ου Μνημονίου. Του μνημονίου που υπέγραψε η συγκυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ και ενέκριναν οι 222 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, των ΑΝΕΛ, της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, του Ποταμιού και του ΠΑΣΟΚ.
Διαβάστε την αποκάλυψη που έκανε ο Βουλευτής Γιώργος Γαλέος  (Αργολίδα – ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ), όπως ακριβώς αυτή αναφέρεται στην παρέμβαση που έκανε μιλώντας στην Οικονομική Επιτροπή της Βουλής, λίγες ώρες πριν από την συνεδρίαση παρωδία και την ψηφοφορία της Βουλής.


«… οι περισσότεροι διαβάζουν επιφανειακά τα μνημόνια που μας έρχονται.
Από τη μία πλευρά ζητάτε να γίνει ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών και από την άλλη πλευρά, κάνετε ένα φορέα (με τα 50 δις), ο οποίος, εκτός από τα ακίνητα που έχουν έρθει όλοι και τα βλέπουν, θα πάρει και όλες τις μετοχές που έχει στη διάθεσή του το Ελληνικό Δημόσιο.
Δηλαδή, θα εξυγιάνουμε τις τράπεζες, θα πληρώσει ο Ελληνικός λαός 25 δις και θα τις χαρίσουμε μετά, στους ξένους. Θα τους τις δώσουμε στην εξευτελιστική τιμή που έχουν σήμερα οι μετοχές στο Χρηματιστήριο.
Αυτά δεν τα βλέπετε; Δώρο κάνουμε στους ξένους. Μας δίνουν λεφτά, τους τα χαρίζουμε και τους χρωστάμε και από πάνω.

Αυτά είναι τα μνημόνια που υπογράψατε...»

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Παρακολουθώ το Γαλέο εδώ και λίγους μήνες. Να υποθέσω πως κάτι αλλάζει στη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ;

Ανώνυμος είπε...

Σιγα τη αποκαλυψη

Ανώνυμος είπε...

ΔΕ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΑ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΤΟ ΑΚΟΥΣΑ ΧΤΕΣ ΣΤΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ. ΘΑ ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΕΙΠΑΝ ΜΕ ΔΑΝΙΚΑ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΣΤΟ ΤΑΙΠΕΔ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΛΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΆΡΟΥΝ ΤΑ ΜΙΣΑ ΟΙ ΞΕΝΟΙ.