Τρίτη 26 Μαΐου 2015

ΠΑΣΟΚ Πόσο ισχυρή είναι η πολιτική νομιμοποίηση των 27 αντιπροσώπων της Αργολίδας που ψηφίσθηκαν από 528 μέλη και φίλους, όλους κι όλους;

Προς διευκόλυνση των εκλογέων στην διαδικασία ανάδειξης αντιπροσώπων της Αργολίδας για το 10ο  Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ, στήθηκαν κάλπες σε όλα τα μεγάλα αστικά κέντρα. Έτσι, η δικαιολογία «που να τρέχω να ψηφίσω στην άλλη άκρη του νομού», δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως άλλοθι για την πολύ μικρή συμμετοχή ψηφοφόρων. Μια συμμετοχή που αξιολογείται ως απελπιστική, δεδομένου ότι ψήφιζαν, εκτός από τα μέλη, και οι φίλοι του ΠΑΣΟΚ.
Η ανακοίνωση της Νομαρχιακής Επιτροπής Αργολίδας που αναφέρει ότι «Σε αυτή την δύσκολη εποχή για το κίνημα, το ενδιαφέρον των μελών και των φίλων για την ανασύνταξη του σοσιαλιστικού χώρου, την μετεξέλιξη του ΠΑΣΟΚ και την σύνθεση των δυνάμεων της κεντροαριστεράς  παραμένει έντονο» ακούγεται «ως μη σοβαρή» δεδομένου ότι οι ψηφίσαντες ήσαν μόλις 528.


Στο 10ο Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις  5,6,7, Ιουνίου 2015, στην Αθήνα, την Αργολίδα θα εκπροσωπήσουν 27 αντιπρόσωποι.
Οι 13 εξ αυτών εκλέχθηκαν από τον Δήμο Άργους Μυκηνών. Οι 9 από τον Δήμο Ναυπλιέων. Οι 2 από τον Δήμο Ασκληπιείου και οι 3 από τον Δήμο Ερμιονίδας.
Οι εκλεγέντες ως αντιπρόσωποι, στις εκλογές της προηγούμενης Κυριακής (24 Μαΐου), κατά σειρά ψήφων, είναι:
ΔΗΜΟΣ ΑΡΓΟΥΣ ΜΥΚΗΝΩΝ
Παντερμαλής Νικόλαος
Κολιγλιάτης Νίκος
Αγγελόπουλος Παναγιώτης
Χρονόπουλος Ανδρέας
Φράγκος Δημήτρης
Ψυχογιός Παναγιώτης
Μάνου Πετρούλα (ΤΕΤΗ)
Δενέζης Βαγγέλης
Σαρρής Γιώργος
Καρούση Τάσαινα Ματίνα
Σελλή Ματίνα
Σωτηρόπουλος Μιχάλης
Τασσόπουλος Άρης

ΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΛΙΟΥ
Σιατιρλής Νίκος
Λέντζος Παναγιώτης
Μπαλαμπάνης Γιάννης
Νάσσου Ιωάννα
Γεώργα Αναστασία
Σαρελάκου Νάντια
Κολιβάνης Γιώργος
Ταμπάσης Τάσος
Καραγιάννης Τάσος

ΔΗΜΟΣ ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ
Οψιμούλης Βασίλης
Προύντζος Κωνσταντίνος

ΔΗΜΟΣ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ
Σχοινά Ιωάννα
Κονδύλης Παναγιώτης

Παπαδημητρίου Κώστας 

Δεν υπάρχουν σχόλια: