Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014

ΔΙΔΥΜΑ: Κοιτάξτε πόσο ανόητοι μπορεί να είναι κάποιοι....

Αντλήσαμε την πληροφόρηση από το εξαιρετικό ιστολόγιο Villa Didimo. Το θέμα, αν και από πρώτη ματιά εμφανίζεται να αφορά σε ένα μικρό χωριό της Αργολίδας, τα Δίδυμα, στην πραγματικότητα δεν είναι έτσι. Αφορά σε μια νοοτροπία, κακή νοοτροπία, κάποιων που ζουν με πρωτεύουσα αξία, την καταστροφή και όχι την δημιουργία. Την διχόνοια και όχι την κοινή προσπάθεια. 
Διαβάστε τις δύο αναρτήσεις που έγιναν, με διαφορά ολίγων ημερών και που συνοδεύονται από πλήθος φωτογραφιών, αδιαψεύστων μαρτύρων της μικρότητας κάποιων ανοήτων...


16 Σεπτεμβρίου:
«Έτοιμο το συντριβάνι της πλατείας Ιατρού Ιωάννου Λεωνίδα Πέτρου, της κεντρικής Πλατείας του Διδύμου για όσους δεν γνωρίζουν. Eπισκευάστηκε και λειτουργεί. Μένουν βέβαια κάποιες μικροεπεμβάσεις αλλά η βασική δουλειά έγινε».
20η Σεπτεμβρίου:
«Προφανώς κάποιους ενόχλησε η άμεση επισκευή και επαναλειτουργία του συντριβανιού στην πλατεία ιατρού Ιωάννου Λ. Πέτρου στα Δίδυμα.
Και την ενόχλησή τους της εξέφρασαν χθες την νύχτα με τον τρόπο που δείχνουν οι φωτογραφίες.
Έρευνα διενεργεί το Α.Τ. Κρανιδίου».
Πόσο ανόητος μπορεί να είναι κάποιος που σκέφθηκε ότι, καταστρέφοντας ένα όμορφο στοιχείο του χωριού του, το τιμωρεί γιατί ο Σφυρής εκλέχθηκε Δήμαρχος και διόρθωσε το συντριβάνι;
Άραγε θα είχε αυτός ο ανόητος μια έκλαμψη αυτοσυνείδησης ώστε να παρουσιαστεί, να ζητήσει συγνώμη από το χωριό του και να διορθώσει με δικά του έξοδα την ζημιά που έκανε;

Περιμένουμε. Και μέχρι τότε περιμένουμε και την Τοπική Κοινοτική Αρχή να πράξει τα δέοντα…

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο Γυφτος γεννιεται, δεν γινεται....

Ανώνυμος είπε...

Ειναι επισης μεγαλη ανοησια να λετε οτι το εκανε καποιος επειδη βγηκε ο σφυρης. Αν θελετε δημοσιογραφαρες της πλακας να κανετε ρεπορταζ, να ασχοληθειτε με πιο ενδιαφεροντα πραγματα οπως τα σκουπιδακια σας.. Ανοητοι ! Μαζευτε τα μεθυσμενα παιδια της επαρχιας σας που καταστρεφουν ανα την επαρχια κυριως πρωινες ωρες και μετα μιληστε για αντισφυρικους και αντιγεωργοπουλικους.

Ανώνυμος είπε...

γρήγορα τον μπόγια!!!

Ανώνυμος είπε...

Ειπαν, ο Γυφτος γεννιεται δεν γινεται! Και επαυξανω.... Η μ@λ@κι@ ειναι μεσα στο μυαλο του εκαστοτε ανεγκεφαλου, ασχετως ηλικιας η πολιτικων πεπειθησεων. Οταν καταστρεφεις το ωραιο χωρις λογο, μονο η προαναφερθησα λεξη σε χαρακτηριζει!