Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου 2014

Δόθηκε το «πράσινο φως» για τη λειτουργία του αεροδρομίου Τρίπολης. Υπέγραψαν Αβραμόπουλος και Χρυσοχοΐδης. Τι δήλωσε ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημ. Κωστούρος

Τουριστικό αεροδρόμιο στην Τρίπολη: Η ιστορική φωτογραφία με τους συντελεστές του μεγάλου επιτεύγματος
Σήμερα, Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου 2014, (όπως αποκλειστικά είχε αναφέρει η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΣΟΥ σε χθεσινή μας ανάρτηση) υπογράφτηκε από τους υπουργούς Εθνικής Άμυνας  Δημήτρη Αβραμόπουλο  και Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων  Μιχάλη Χρυσοχοΐδη της κοινής απόφασης για τη λειτουργία του αεροδρομίου Τρίπολης, ως αεροδρομίου κοινής χρήσης μεταξύ Πολεμικής και  Πολιτικής Αεροπορίας.

Παρόντες στην τελετή υπογραφής ήσαν οι Δήμαρχοι Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος, Τριπολιτών  Δημήτρης Παυλής και Κορινθίων Αλεξανδρος Πνευματικός.


Η στιγμή της υπογραφής του ονείρου
Παρέστησαν επίσης, οι εκ των πρωταγωνιστών της προσπάθειας, Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης, Γεν. Γραμ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης Γιώργος Διδασκάλου, ο Διοικητής της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας Δημ. Κούκης, ο Πρόεδρος της Ένωσης Επιμελητηρίων Πελοποννήσου Βασίλης Νανόπουλος, ο εκπρόσωπος των Ξενοδοχείων της Πελοποννήσου Δημήτρης Πολλάλης και ο αρχικός εμπνευστής της ιδέας Γιάννης Γεωργιδάκης.
Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων  Δημήτρης Κωστούρος, αμέσως μετά την υπογραφή δήλωσε χαρακτηριστικά:
«Στην πολύ δύσκολη οικονομική συγκυρία που βρίσκεται η χώρα η λειτουργία του αεροδρομίου της Τρίπολης θα δώσει νέα ώθηση στην τουριστική ανάπτυξη της Πελοποννήσου και φυσικά θα αναδείξει τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του Δήμου Ναυπλιέων. Για μας είναι μεγάλη χαρά που ένα πάγιο αίτημά μας για το οποίο έχουμε πραγματοποιήσει αρκετές εκδηλώσεις, γίνεται πραγματικότητα, σηματοδοτώντας ένα ακόμη σημαντικό βήμα στην επόμενη μέρα του Δήμου». 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια.
Με τη χτεσινή ανάρτηση δείξατε ότι δίνετε προτεραιότητα στ σημαντικά και όχι στα ασήμαντα.
Με τη σημερινή δείξατε υπευθυνότητα και δε περιοριστήκατε να αναδημοσιεύσετε το δελτίο τύπου του δήμου.
Δε ξέρω που ψάξατε και βρήκατε τα στοιχεία του ρεπορτάζ και τις διαφορετικές φωτογραφίες αλλά νομίζω πως θα ήταν καλό να αναρτήσετε και το ιστορικό της προσπάθειας που κρατάει χρόνια.
Κ.Γ.