Παρασκευή 29 Αυγούστου 2014

Ο Δημήτρης Καμιζής μιλάει στην ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ: Για το βαθύ ΠΑΣΟΚ, τον Τάσο Λάμπρου, τον Γιάννη Γεωργόπουλο και τον Δημήτρη Σφυρή… «Δέκα χρόνια, θα είναι Δήμαρχος, ο κ. Σφυρής…», δηλώνει στον Κώστα Πρώιμο.

Δημήτρης Καμιζής: Δήμαρχος Ερμιονίδας
Ο απερχόμενος Δήμαρχος του Δήμου Ερμιονίδας, Δημήτρης Καμιζής, παραχώρησε συνέντευξη (χωρίς προϋποθέσεις) και απάντησε ευθέως σε όλες τις ερωτήσεις του Κώστα Πρώιμου.
Μίλησε για το Βαθύ ΠΑΣΟΚ «Ντρέπομαι για την κατάντια του» είπε. Μίλησε για τον Τάσο Λάμπρου την στάση του έναντι των παλαιών στελεχών της παράταξης, των αιτίων της ήττας του και την εξάρτησή του από τον Γιάννη Μανιάτη «Υπήρχε λοιπόν εξάρτηση του κ. Λάμπρου με αυτά τα κέντρα, με τον Βουλευτή του ΠΑΣΟΚ κ. Μανιάτη και τον κ. Χειβιδόπουλο». Απέδωσε ευθύνες στον Περιφερειάρχη Πέτρο Τατούλη (και όχι μόνο) «χάριζε έτσι, ένα εκατομμύριο διακόσιες χιλιάδες ευρώ, στην εταιρεία Mind Compass». Αναφέρθηκε στην λάθος στρατηγική του Γιάννη Γεωργόπουλου που του στοίχισε την Δημαρχία «…μετά την ομολογουμένως επιτυχή πρώτη συγκέντρωση θεώρησε δεδομένη τη νίκη».
Όσον αφορά στον νικητή των εκλογών Δημήτρη Σφυρή, υπήρξε απρόβλεπτα θετικός.


«Έξυπνος άνθρωπος είναι… Αν δει τα σφάλματα  και χρησιμοποιήσει την εμπειρία, που έχει αποκομίσει, νομίζω πως θα  είναι, ένας καλός Δήμαρχος… Και δεν θα μείνει, πέντε χρόνια… Αλλά και άλλα πέντε… Δέκα χρόνια, θα είναι  Δήμαρχος, ο κ. Σφυρής…».

Το πρώτο μέρος της εντυπωσιακής συνέντευξης του ιστορικού πλέον Δημάρχου Κρανιδίου και Ερμιονίδας, Δημήτρη Καμιζή, δημοσιεύεται στην έντυπη «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ» με αναφορές που θα προκαλέσουν «τριγμούς», συζητήσεις και πιθανόν… εξελίξεις.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

πέντε και άλλα πέντε όρσα γαμπρέ κουφέτα!!!!

Ανώνυμος είπε...

ρε πλακα κανετε;

Ανώνυμος είπε...

Εγώ που αγόρασα την εφημερίδα και διάβασα τη συνέντευξη είδα τον Καμιζή να λέει ότι ο Σφυρής θα μείνει 8 χρόνια δήμαρχος χάρις σε μένα που του τα έστρωσα όλα έτοιμα, Επομένως...