Δευτέρα 28 Ιουλίου 2014

Αστυνομική επιχείρηση στην Αργολίδα είχε ως αποτέλεσμα την σύλληψη δώδεκα άτομα

Η αστυνομική επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε στην ευρύτερη περιοχή της Αργολίδας (23.7.2014), οργανώθηκε και υλοποιήθηκε από Αστυνομικές Υπηρεσίες της Αργολίδας, σύμφωνα με τον επιχειρησιακό σχεδιασμό της Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Πελοποννήσου και της εριφερειακής Διεύθυνσης Ασφαλείας Πελοποννήσου.
Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, έγιναν έλεγχοι σε διακόσια εξήντα πέντε (265) άτομα, εκ των οποίων εκατόν ογδόντα εννέα (189) ήταν ημεδαποί και εβδομήντα έξι (76) ήταν αλλοδαποί, καθώς και σε διακόσια δέκα (210) οχήματα.
Προσήχθησαν συνολικά τριάντα τέσσερα (34) άτομα, από τα οποία δεκαέξι (16) ήταν ημεδαποί και δεκαοκτώ (18) ήταν αλλοδαποί. Εξ αυτών συνελήφθησαν δώδεκα (12) άτομα.


Μεταξύ αυτών Έξι ημεδαποί ΡΟΜΑ, για κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας και τρεις αλλοδαποί, οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα και σε βάρος τους θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής τους.

Βεβαιώθηκαν συνολικά ενενήντα δύο παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, πέντε παραβάσεις του Υγειονομικού Κανονισμού, καθώς και μία παράβαση του Γενικού Οικοδομικού Κανονισμού, ενώ βρέθηκαν και κατασχέθηκαν καλώδια ρεύματος συνολικού μήκους -300- μέτρων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: