Τετάρτη 23 Ιουλίου 2014

Υπερκόπωση + Εξασθένηση + Πνευμονία + Ξεροκεφαλιά θα κοστίσουν 10 ημέρες στο νοσοκομείο, στο Δήμαρχο Ναυπλιέων

Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος εισήχθη χθες το βράδυ εσπευσμένα με υψηλό πυρετό (είχε σκαρφαλώσει τα 40) στο νοσοκομείο.
Οι γιατροί διέγνωσαν πνευμονία και του συνέστησαν να παραμείνει για νοσηλεία και παρακολούθηση. Η γενική κατάσταση του Δημάρχου είναι καλή. Όμως ότι η απαιτούμενη νοσηλεία του θα έχει διάρκεια περίπου μια εβδομάδα. Οι θεράποντες ιατροί είναι ιδιαίτερα αυστηροί στις συστάσεις τους για το επισκεπτήριο. Ο λόγος έχει να κάνει με το γεγονός ότι όλοι οι ασθενείς που βρίσκονται σε ανάλογη κατάσταση θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, καθώς οι επισκέπτες μπορεί ενδεχομένως να μεταφέρουν και άλλους λοιμογόνους παράγοντες οι οποίοι δρουν ευκολότερα όταν ο οργανισμός είναι εξασθενημένος λόγω της πνευμονίας.
Εξαιτίας του προβλήματος υγείας ακυρώθηκαν όλα τα προγραμματισμένα ραντεβού και οι συναντήσεις για τις επόμενες 15 ημέρες.
Τι έγινε τις προηγούμενες ημέρες


Τα πρώτα συμπτώματα υπό μορφή κρυώματος, υπερκόπωσης και εξασθένησης του οργανισμού του, εμφανίσθηκαν πριν από 15 ημέρες έντονα. Όμως οι υποχρεώσεις δεν του επέτρεπαν (κατά το μυαλό του) να ασχοληθεί με τον εαυτό του.
Επιβεβλημένες συναντήσεις με ξένους επιχειρηματίες που σκέπτονται να επενδύσουν στο Ναύπλιον, αναγκαία φυσική παρουσία σε τοπικές εορτές των Δημοτικών Διαμερισμάτων, κοινωνικές υποχρεώσεις του Δήμου αλλά και προσωπικές, παρακολούθηση των μεγάλων έργων, συμμετοχή σε επιτροπές και συντονιστικά όργανα προάσπισης των συμφερόντων της πόλης έβαλαν το λιθαράκι τους «στον δρόμο για το νοσοκομείο».
Είναι χαρακτηριστικό ότι την Δευτέρα το βράδυ συναντούσε κατ’ ιδίαν τον Υπουργό κ. Γιαννη Μανιάτη (με 39 πυρετό), την Τρίτη το πρωί τον εξέταζε ο γιατρός και την Τρίτη το μεσημέρι συμμετείχε (με υψηλό πυρετό) στην σύσκεψη με το ΤΑΪΠΕΔ στο ΥΠΕΚΑ, απ΄ όπου προέκυψε ότι κανένα ακίνητα αμέσου ενδιαφέροντος για τον Δήμο Ναυπλιέων δεν πρόκειται να πωληθεί χωρίς την σύμφωνη γνώμη του Δημοτικού Συμβουλίου.
Η κατάρρευση του οργανισμού, του πεισματάρη και ευσυνείδητου Δημάρχου, ήταν φυσικό να επέλθει. Την Τρίτη το βράδυ εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο όπου και οι γιατροί «διέγνωσαν πνευμονία και του συνέστησαν να παραμείνει για νοσηλεία και παρακολούθηση επί δεκαήμερο, χωρίς να δέχεται επισκέψεις, λόγω υψηλής καταπόνησης του οργανισμού του».
Το πρώτο βράδυ διανυκτέρευσε στο πλευρό του η σύζυγός του, χωρίς όμως αυτό να είναι επιβεβλημένο εκ της υγείας του Δημήτρη Κωστούρου.

Οι συνεργάτες του Δημάρχου (όλες οι λειτουργίες του Δήμου πραγματοποιούνται κανονικά), με υπόδειξη των ιατρών, παρακαλούν τους φίλους του Δημήτρη Κωστούρου να μην επιδιώξουν να τον επισκεφθούν για να μην τον εκθέσουν σε πιθανές λοιμώξεις.  

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δήμαρχε πάρε ανάσα και προχώρα. Έχεις μια πενταετία τρέξιμο. Είμαστε μαζί σου

Ανώνυμος είπε...

Περαστικά στον Δήμαρχο και συντομα να είναι δυνατός. Ρε Δάκογλου όμως με αυτή την αγιογραφία και την υπερβολή το έχεις παραξηλώσει

Ανώνυμος είπε...

Να γίνει καλά γρήγορα και να τον χαίρετε η οικογένειά του και η πόλη σας. Από ότι καταλαβαίνω είναι καλός Δήμαρχος.
Μαρία -Θεσσαλονίκη

Ανώνυμος είπε...

Μισό σκουπιζομαι κ βγαινω