Πέμπτη 5 Ιουνίου 2014

Νατάσσα Μποφίλιου: «Κτήνη, αλήτες… να πεθάνετε φασίστες, μέλη και ψηφοφόροι…»

Κάποιοι, από άγνοια ή από πολιτική ταύτιση, ετοιμάζονται να οργανώσουν συναυλία της Νατάσσας Μποφίλιου στο Ναύπλιον, με συμμετοχή, στην οικονομική δαπάνη, του Δήμου.
Μια κοινωνία οφείλει να είναι ανεκτική και να μη συγχέει τις πολιτικές απόψεις με την επαγγελματική πορεία, του οποιουδήποτε επαγγελματία. Εκτός βεβαίως και αν ο επαγγελματίας αυτός είναι στρατευμένος και προωθεί απόψεις μίσους, παρακινώντας έτσι τους ανθρώπους στην αφαίρεση ζωής.
Διαβάστε λοιπόν για την επαγγελματική πορεία και την έμμεση συμβολή της συγκεκριμένης τραγουδίστριας, στην δημιουργία κλίματος μίσους και διχόνοιας στην κοινωνία.

Η Νατάσσα Μποφίλιου είναι μια τραγουδίστρια που αναδείχθηκε τα τελευταία χρόνια στον χώρο του έντεχνου τραγουδιού. Παρά το νεαρό της ηλικίας της, έχοντας κλασσικές γνώσεις στη μουσική και με πτυχίο του Ελληνικού Ωδείου έχει πλούσια δισκογραφική και συναυλιακή δραστηριότητα. Απ’ την άλλη βέβαια έχει δεχθεί δριμεία κριτική για το καλλιτεχνικό της γίγνεσθαι.
Η εφημερίδα «Το ποντίκι» για παράδειγμα, σε ένα καταιγιστικό κείμενο την είχε χαρακτηρίσει  ως «τη νέα γρίπη του έντεχνου» κατηγορώντας την για ένα σύστημα προώθησης που την «αβαντάρει» δρώντας εις βάρος άλλων πιο καταξιωμένων Ελλήνων τραγουδιστών.
Σκοπός όμως αυτού του άρθρου δεν είναι να μιλήσουμε για την καλλιτεχνική αξία ή όχι της Νατάσσας Μποφίλιου αλλά να  υπενθυμίσουμε τις απόψεις και τους χαρακτηρισμούς  της «ως μέλος σε μια κοινωνία που ζει», φράση που της αρέσει πολύ να χρησιμοποιεί.

Η κ. Μποφίλιου αν μη τι άλλο αποτελεί ένα πολιτικοποιημένο δημόσιο πρόσωπο που αρέσκεται να κριτικάρει σε κάθε ευκαιρία μέσω σελίδων κοινωνικής δικτύωσης. Δηλώσεις και κριτικές της γράφονται με περίσσια ελαφρότητα και θράσος έχοντας το προνόμιο του «πολιτικώς ορθού» απέναντι στον καθένα, ακόμα και συνάδελφό της που θεωρεί πως έχει αντίθετες απόψεις από αυτήν, όπως ο Γιάννης Πλούταρχος ή ο Νότης Σφακιανάκης. Και γιατί όχι; Εφ όσον γνωρίζει ότι στην μεταπολιτευτική κοινωνία που ζούμε οι απόψεις της όσο ακραίες και να είναι θα μείνουν στο απυρόβλητο.
Έτσι, μετά την είσοδο της Χρυσής Αυγής στο κοινοβούλιο δήλωσε στην προσωπική της σελίδα «Κτήνη, αλήτες, σας δόθηκε και σημασία. Να πεθάνετε φασίστες, μέλη και ψηφοφόροι, προς ένδειξη σεβασμού στην ανθρώπινη αξιοπρέπεια».

Ο Γιώργος Φουντούλης δολοφονήθηκε
από ανθρώπους που εξέφρασαν
τις ίδιες απόψεις με την Μποφίλιου.
Η μικρή του αδελφή, άτομο με Αναπηρία,
στερήθηκε τον ένα από του δύο
προστάτες και συμπαραστάτες της.
Η καλλιτεχνική της ευαισθησία και το γλυκό της πρόσωπο πήγαν περίπατο και …ένα μίσος σταλινικού τύπου έκανε την εμφάνισή του στην κατά τα άλλα «γλυκύτατη» τραγουδίστρια. Εν έτη 2012 η Νατάσσα Μποφίλιου είχε το ελεύθερο να ζητά να πεθάνουν 450.000 συμπατριώτες μας μόνο και μόνο επειδή διαφωνεί πολιτικά μαζί τους και μάλιστα να μην τύχουν κριτικής  τα λεγόμενά της από κανέναν.
Εν κατακλείδι, οι κάτοικοι του Ναυπλίου είχαν την «τύχη» να γνωρίσουν και να ακούσουν την κ. Μποφίλιου πριν 2 χρόνια σε μία εμφάνιση, από σειρά συναυλιών που είχε διοργανώσει γνωστή αλυσίδα fast food. Η συναυλία είχε χαρακτήρα  φιλανθρωπικού σκοπού για τα παιδιά με ειδικές ανάγκες. Ανάμεσα σε αυτά τα παιδιά, ίσως να ήταν και η αδερφή του δολοφονηθέντος Γιώργου Φουντούλη (από φονιάδες που εξέφρασαν τις ίδιες απόψεις) που θα διασκέδαζε χωρίς να γνωρίζει ότι αυτή η τραγουδίστρια ζητούσε με τις δηλώσεις της «να πεθάνει ο αδερφός της» και τώρα, ίσως (τώρα πια, μετά την εκλογή του) και ο πατέρας της.
Να θυμίσουμε ότι στις πρόσφατες Ευρωεκλογές, οι «υποψήφιοι για θάνατο ψηφοφόροι» του κόμματος με το οποίο διαφωνεί η Νατάσσα Μποφίλιου, έφτασαν στην Αργολίδα, τους 6.140 ή 11,13%.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Τις απόψεις της αυτές, η Νατάσσα Μποφίλιου αρνήθηκε να τις ανασκευάσει ή να τις ανακαλέσει… αντιθέτως…..
 

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σε κάθε περίπτωση η στάση της είναι πιο τίμια και ξεκάθαρη από άλλων. Για παράδειγμα δήμαρχος του νομού Αργολίδας αφου κάλεσε το Δημοτικό Συμβούλιο να καταδικάσει την δράση της ΧΑ παριστάνοντας δήθεν τον προοδευτικό, μετά από λίγες μέρες τους έβαλε στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού του και καμάρωνε.

Ανώνυμος είπε...

Μαγγισα ,αυτη an ήταν στο σκοπευτήριο της Καισαριανής ,θα κοίταγε το απόσπασμα στα μάτια και θα τους έφτυνε.
Οι ¨σκληροί¨ της ΧΑ τα έκαναν όλα γαργάρα για να την σκαπουλαρουν.
Δεν μιλάμε για τον Μπουκούρα.
Δακόγλου βάλτη εικονισμα .ασχετ αν διαφωνεις μαζί της.Να την βλέπουν οι εθνικιστές της "νύχτας" να διδάσκονται.Γιατι εθνικιστής και "κότα " δεν πάει.

Ανώνυμος είπε...

Aγαπητε δεν ξερω εαν "εσκεμενα"δεν αναφερθηκες στον πρωτο πεσοντα αυτου του απιστευτου μισους Παυλο Φυσσα απο αυτους που πρωτοι ξεκινησαν αυτον τον κυκλο" αδελφικου "αιματος"κτους καλυπτετε?δεν θα επρεπε .ολοι μας πρεπει να αντιληφθουμε που οδηγουν αυτες οι πρακτικες οχι μονο εναντια ομοεθνων αλλα και εναντια σε καθε τι το διαφορετικο.θα πρεπει να αναλογισθουμε εαν αυριο δεν ειναι το δικο μας παιδι στο στοχαστρο και ειλικρινα σαν μαννα τριων παιδιων ανησυχω.δεν τους επιτρεπω να νομιζουν τους εαυτους τους πιο πατριωτες απο εμενα οταν αυτοι εξημνουν το τερασ Χιτλερ που αιματωκυλισε την ανθρωποτητα.ευχαριστω για την φιλοξενεια