Δευτέρα 26 Μαΐου 2014

Με την «φωνή του Τάσου Τζανή», η Ερμιονίδα στην Περιφέρεια

Τάσος Τζανής:
Περιφερειακός Σύμβουλος Αργολίδας
Μια σημαντική και ευχάριστη, πολιτική εξέλιξη, δρομολογήθηκε για την περιοχή, της Ερμιονίδας.
Ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος κ. Τάσος Τζανής,  υπό την παράταξη του κ. Πέτρου Τατούλη, εξελέγη και θα εκπροσωπήσει με αξιώσεις, την κατά γενική ομολογία, αδικημένη σε περιφερειακό επίπεδο, Ερμιονίδα…
Ο νεοεκλεγείς Περιφερειακός Σύμβουλος, κ. Τάσος Τζανής, δήλωσε στην «Ενημέρωση Πελοποννήσου»:
"Είμαι χαρούμενος, που ο λαός της Ερμιονίδας και της Αργολίδας γενικότερα, μου έδωσαν την δυνατότητα, να εκπροσωπήσω τις προσδοκίες τους, από τη θέση του Περιφερειακού Συμβούλου. Ειδικότερα για την Ερμιονίδα, εκτιμώ πως ήταν μια θετική εξέλιξη, δεδομένου ότι, από δω και στο εξής, θα έχει την δική της φωνή και εκπροσώπηση, στην περιφέρεια της Πελοποννήσου.

Θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις, χάριν στην ώθηση που μου έδωσε η προτίμηση του κόσμου, να συμβάλω  εκ της θεσμικής μου ιδιότητας, ώστε να έρθει η Ερμιονίδα, πιο κοντά, στην πραγματική θέση που της αξίζει, με ό,τι αυτό συνεπάγεται, διοικητικά, αναπτυξιακά, πολιτιστικά…»

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τώρα και εγώ που τα έχω χαμένα από αυτήν την τόοοσο μεγάλη επιτυχία της επαρχίας μας, τι να πω.
"Χάριν" λόγου και "εκ" της θέσεώς μου, αυτής του απλού πολίτη, μην έχοντος τόσα προσόντα κυρίως "εκ" σεμιναρίων, θα ρωτήσω τους λοιπούς αργολιδείς : "Ποιος σας είπε να μας κάνετε αυτή τη χάρη ;;;"

Ανώνυμος είπε...

σείς κει κάτω δεν έχετε θεό. είστε στην απέξω γκρινιάζετε. μπαίνει ενας απο σας μέσα τον φθονείτε. Καλά λένε μωρέ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΞΑΝΑ ΣΩΣΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ <> ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ, ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟΣ ΣΥΜΟΥΛΟΣ ΤΑ ΕΛΥΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ. ΤΩΡΑ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΡΧΗΣ, ΜΕΓΑΛΟ ΚΕΦΑΛΗ ΤΡΙΓΩΝΙΚΟ,ΕΓΩ ΦΟΥΣΚΟΝΩ ΣΑΝ ΜΠΑΛΩΝΙ ΑΠΟ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΟΝΤΑ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ!!!!! ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΩ!!!

Ανώνυμος είπε...

πρόσεχε μην σκάσεις απο το κακό σου ανώνυμε ιζνογκούντ!!!

Ανώνυμος είπε...

Καλά η ώθηση του κόσμου και χάριν σ' αυτη εχει τη δυνατοτητα να μας εκπροσωπησει Εγώ άλλο θέλω να μάθω χάριν σε ποιόν ή ποιους πήρε οχι την ωθηση αλλα την προωθηση

Ανώνυμος είπε...

Εχει διπλωμα ΔΙΑ ρε παιδια πως θα το κανουμε θα μας στελνει τους λογαριασμους....

Ανώνυμος είπε...

Ειναι ο κυριος ΠΑΡΩΝ!!!!!