Τρίτη 22 Απριλίου 2014

ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΟΥΛΑΣ: Ανακοινώνει τους υποψήφιους της Αργολίδας

Ανδρέας Πουλάς
υπ. αντιπ/χης Αργολίδας
Την πρόθεση και την πεποίθηση, ότι θα  αναλάβει εκ νέου πρωταγωνιστικό ρόλο, στα πολιτικά δρώμενα της Περιφέρειας, εξεδήλωσε στην « Ενημέρωση Πελοποννήσου» ο τ. Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Υγείας και γνωστός γιατρός, κ. Ανδρέας Πουλάς.
Ο ίδιος υπήρξε, εκ των πρωτεργατών της ίδρυσης, της  «Πελοποννησιακής Συνεργασίας» του κ. Γιώργου  Δέδε, που ήδη έχει ριχτεί με αξιώσεις, στην μεγάλη εκλογική μάχη, της 18ης Μαΐου.
Ο πάλαι ποτέ, στενός συνεργάτης του κ. Πέτρου Τατούλη, εμφανίζεται αποφασισμένος και ορεξάτος, να συνεχίσει να υπηρετεί, την Πελοπόννησο και τους πολίτες της, και κατά την διάρκεια, της επόμενης 5ετίας. Με αυξημένη αυτοπεποίθηση και πίστη στις αρχές και τις αξίες, που με αναμφισβήτητο ήθος και απόλυτη εντιμότητα, διαφυλάττει επί σειρά ετών, ο κ. Ανδρέας Πουλάς, τίθεται στην κρίση του εκλογικού σώματος της Αργολίδας, διεκδικώντας το αξίωμα, του Αντιπεριφερειάρχη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, προερχόμενες από τον στενό κύκλο των συνεργατών του, ο κ. Πουλάς, αναμένεται τις επόμενες ημέρες, να ανακοινώσει έξι ή επτά υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους, οι οποίοι με το κύρος  και το ήθος που διέπει τις προσωπικότητες τους, (μηδενός εξαιρουμένου), θα θωρακίσουν σημαντικά το πολιτικά άφθαρτο, (υπό συγκρότηση) σύμφωνα με τις εκτιμήσεις,  ψηφοδέλτιο, του υποψηφίου Αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας, «υπό την σκέπη» της «Πελοποννησιακής Συνεργασίας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: