Σάββατο 5 Απριλίου 2014

Οι λασπολόγοι υποψήφιοι και οι συνεργάτες τους να ζητήσουν συγνώμη

Επί ένα ολόκληρο χρόνο τους παρακολουθούμε να λασπώνουν υπολήψεις και να αφήνουν υπονοούμενα εις βάρος Δημοτικού Συμβούλου για κατάχρηση δημοσίου χρήματος και κατά της Δημοτικής Αρχής για συγκάλυψη. Δεν διστάζουν μάλιστα και να δείχνουν με το δάχτυλο τον αντιδήμαρχο του Δήμου Ναυπλιέων Αδριανό (Νούλη) Δήμα.
Εκδικούνται έτσι τον πολιτικό αντίπαλο που «τους έχει λειώσει», κερδίζοντας την αγάπη του κόσμου και λύνοντας προβλήματα των ανθρώπων εις βάρος ακόμη και της τσέπης του.
Στην αρχή με κραυγές, στο Δημοτικό Συμβούλιο, που θύμιζαν μεθυσμένους που κάνουν το μάγκα, κραυγές που μετά τις μάζευαν πίσω.

Με περίτεχνες αναρτήσεις σε blog, που συγχέει την αλήθεια με την επιθυμία του διαχειριστή του.
Και, πρόσφατα με δημοσίευμα στο επίσημο όργανο της παράταξης που επαγγέλλεται τη νέα ελπίδα της τοπικής μας κοινωνίας.
Εκμεταλλεύτηκαν το γεγονός ότι ο «Νούλης» είναι ψυχούλα και δεν κρατάει κακίες.
Όμως …ως εδώ!
Η αλήθεια πρέπει να λεχθεί και …οι συκοφάντες αν έχουν λίγο φιλότιμο να ζητήσουν συγνώμη.

Η «Ενημέρωση Πελοποννήσου», ερεύνησε την κατηγορία που έλεγε ότι ο αντιδήμαρχος κατακρατούσε άνω των 40.000 ευρώ (παράβολα από το πανηγύρι του Ευαγγελισμού το 2012) και να τα επίσημα στοιχεία που σας παρουσιάζουμε.
Το έγγραφο της Δ/νσης Οικονομικών Υπηρεσιών, που ζητήσαμε και λάβαμε νομίμως (κάτι που οι λασπολόγοι δεν έκαναν), αποδεικνύει ότι ο Δήμος έχει εισπράξει από τα παράβολα του πανηγυριού του 2012, όλο το ποσόν, που ήταν 38.510 ευρώ. Δηλαδή, 100 ευρώ περισσότερα από όσα είχαν εισπραχθεί το 2011 και 11.280 ευρώ περισσότερα από όσα εισπράχθηκαν το 2013. Αίολες λοιπόν οι κατηγορίες.

Με ψέματα, με λάσπη, με διαστρεβλώσεις και με υπονοούμενα, δεν κερδίζεται η δημαρχία. Ο κόσμος θέλει ανθρώπους που να τον νιώθει και να τον στηρίζει. Δεν θέλει αιρετούς κλειδωμένους σε ένα γραφείο, ούτε συνεργάτες τους που να μπροστά σε ένα πληκτρολόγιο. Δεν θέλει κομπλεξικούς που επιλέγουν θύματα, ούτε βοθρατζίδικα με ανοιχτές κάνουλες μπροστά σε ένα ανεμιστήρα.
Ζητείστε λοιπόν δημόσια συγνώμη από τον πολιτικό σας αντίπαλο, που τον λασπώσατε χωρίς ντροπή και αλλάξτε πορεία.

Ψελλίστε, έστω, δημόσια «Συγνώμη Νούλη» και δώστε στον εαυτό σας μια νέα ελπίδα. Ο κόσμος, ίσως τότε το εκτιμήσει γιατί αλλοιώς …η επόμενη μέρα δεν θα είναι ίδια για σας.

 

15 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ρε Δάκογλου θα έλεγα πως είσε πολθ μάγγας αλλά δε τόλμισες να γράψεις ονόματα. Γιατί φοβήθηκες να γράψεις ότι ο Χρόνης τον κατηγορεί και ο Πρεφαδόρος γράφει συνέχεια αυτές τι μακακίες; Γιατί δεν έγραψες ότι το δημοσίεβμα είναι από τη εφημερίδα του Γραμματικόπουλου;
Εκανες δουλια αλλά ήταν μισή. Ασε τις ευγένιες και μπες μπροστά.
Μάκης από τη Μιδέα

prefadoros είπε...

Πολύδωρε, η διαστρέβλωση και η λάσπη πάει σύννεφο, παλιά σου τέχνη κόσκινο θα μου πεις.

Το ερώτημα, που έγινε μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο πριν δύο χρόνια και όχι πέρυσι, όπως ψευδέστατα λες, αφορά το συνολικό ποσό που εισπράχτηκε και όχι μόνο βάσει παραστατικών, τα οποία δεν αναφέρει το έγγραφο πότε παραδόθηκαν.

Οι αναφορές οι δικές μου έχουν γραφτεί για την διαταχθείσα από το Δήμαρχο ΕΔΕ, πριν από δύο χρόνια, που δεν έχει την ευαισθησία,ούτε φυσικά εσύ, να δημοσιοποιήσει μέχρι τώρα.

Το μόνο που υπάρχει και προκύπτει Πολύδωρε, με βάση αυτό που παρουσιάζεις, είναι μήπως γινόταν το ίδιο και τα άλλα χρόνια της σύγκρισης;

Και που είσαι, τέλος η λάσπη και τα υπονοούμενα για το πρόσωπό μου, αρκετά ανέχθηκα από το 2002.

Σκασμός και μην απειλείς ότι "η επόμενη μέρα δεν θα είναι ίδια για μας".

Απειλές εκεί που σε παίρνει, κατάλαβες;

Prefadoros

Ενημέρωση Πελοποννήσου είπε...

Δεν καταλαβαίνω γιατί έχασες την ψυχραιμία σου Πρεφαδόρε. Ούτε κατανοώ τα περί απειλών.
Όσον αφορά το "σκασμός", προφανώς σου είναι λέξη πολύ οικεία, από τις πολλές φορές που την ακούς από τον δικό σου. Ξέρεις ποιόν.
Αν θέλεις τη συμβουλή μου μην τσιμπάς τόσο άγρια, μην υπερασπίζεσαι χαμένες υποθέσεις και ... που και που πίνε μόνος σου μια γουλιά ξύδι χωρίς να περιμένεις να σου το δώσουν άλλοι ...αντί για οίνο. Κάνει καλό στα νεύρα...
Πολύδωρος
Υ.Γ. Όπως βλέπεις, έχω ανοιχτά τα σχόλια στο blog της "Ενημέρωσης", και μπορείς να γράφεις αλογόκριτα, σε αντίθεση με σένα που τα έχεις χιλιοκλειδωμένα. Προφανώς γιατί δεν αντέχεις τον διάλογο με επιχειρήματα μια και το ντοκτορά σου είναι στους χαρακτηρισμούς και "στην διαφορετική οπτική" (για να μη γράψω διαστεύλωση).
Φιλικά (και ας μην το πιστεύεις)
ο ίδιος

Ανώνυμος είπε...

Ρε πρεφαδόρε δεν αφήνεις τα σάπια. Ζήτα συγνώμη επιτέλους από το Νούλη και πάψε αυτά τα περί διαγραμμάτων. Τί άντρας είσαι συ;

Ανώνυμος είπε...

Είχα καταγγειλει εδώ και καιρό το σύστημα λάσπης του Γραμματικόπουλου. Ένα σύστημα που όπως φαίνεται το τελευταίο διάστημα χάνει την ψυχραιμία του. Στρατηγική συκοφάντησης ανθρώπων που δεν είχαν τον τρόπο να αντιδράσουν σε μισθοφόρους του διαδικτύου. Όμως τώρα ξεγυμνώνονται. Το ¨σκάσε¨ του πρεφαδόρου είναι η μάσκα του για ¨γέλια δημοκράτη¨ που πέφτει και κάνει θόρυβο.
Μια ανάρτηση φωτογραφίας από καιρό με πολύ μεγάλη σημασία.

www.nafpliothprosexe.blogspot.com

# είναι ευκαιρία να καταλάβετε το συνδυασμό της λάσπης.
ξεκίνησε με www.argolidafree.blogspot.com όταν τον κατάλαβαν έφτιαξε το www.prefadoros.blogspot.com που για αρκετό καιρό έβριζε ανώνυμα. Μέσω facebook προσπάθησε να το σπρώξει για μεγαλύτερη επισκεψιμότητα. Όταν αποκαλύφθηκε έφτιαξε το www.nafpliogate.blogspot.com όπου συκοφαντούσε ασταμάτητα. Τον αποκάλυψαν και εκεί και τώρα επιχειρεί μέσα από τον prefadoro σαν αρχή και από το nafpliopress σαν αναπαραγωγή. Κάθε μέρα και κάθε βράδυ στοχεύοντας έναν άνθρωπο. Όλα τα ´αρθρα αφορούν το δήμαρχο και βρίζουν τους συνεργάτες τους. Ο www.nafpliothprosexe.blogspot.com παίρνει θέση. Η θέση του είναι σαφής. ΠΕΙΤΕ ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ. ΟΧΙ ΣΤΗ ΛΑΣΠΗ

Ανώνυμος είπε...

Μιλάμε για την απόλυτη ξεφτίλα. Πρέπει να παραδεχτούμε ότι ο Δάκογλου μπορεί να έχει κουσούρια αλλά κάτι περιπτώσεις Περάκη- Γραμματικόπουλου θα έπρεπε να τον προσφωνούν MASTER. Με μία ανάρτηση τους ξεφτιλίζει αποκαλύπτοντας το δράμα της διαπλοκής τους.
1. Δεν απαντάει ο Γραμματικόπουλος αλλά σπεύδει ο υποτακτικός του.
2. Ο υποτακτικός πρεφαδόρος αναγνωρίζει στην παρακάτω παράγραφο το αφεντικό του και τον ίδιο: ¨Με ψέματα, με λάσπη, με διαστρεβλώσεις και με υπονοούμενα, δεν κερδίζεται η δημαρχία. Ο κόσμος θέλει ανθρώπους που να τον νιώθει και να τον στηρίζει. Δεν θέλει αιρετούς κλειδωμένους σε ένα γραφείο, ούτε συνεργάτες τους που να μπροστά σε ένα πληκτρολόγιο. Δεν θέλει κομπλεξικούς που επιλέγουν θύματα, ούτε βοθρατζίδικα με ανοιχτές κάνουλες μπροστά σε ένα ανεμιστήρα¨.
3. Το φάσμα της επερχόμενης ήττας οδηγεί τον υποτακτικό σε εκφράσεις όπως ¨σκασμός¨. Μάλλον τα άκουσε στην συνάντηση του Βουδούρη που τον αντιμετώπισαν σα λεπρό.
4. Το είχε καταλάβει ο υποτακτικός πρεφαδόρος εδώ και μέρες όταν έγραφε ότι οι καλημέρες λιγοστεύουν. Ο κόσμος τον σιχάθηκε και το κουβεντιάζει παντού αναφέροντας γεγονότα από το παρελθόν.
5. Ήταν αυτός που συμβούλεψε το Γραμματικόπουλο να ξεκινήσει περιοδείες σαν του Κωστούρου και έφτασε σε σημείο ο Χρήστος να χαιρετιέται με τους συμβούλους του στα χωριά.
6. Νοιώθει ότι απειλείται από έναν άγνωστο εχθρό και απολογείται σαν παιδάκι που το πιάσανε με το χέρι στο κουτί με τα μπισκότα: ¨Οι αναφορές οι δικές μου έχουν γραφτεί για την διαταχθείσα από το Δήμαρχο ΕΔΕ, πριν από δύο χρόνια, που δεν έχει την ευαισθησία,ούτε φυσικά εσύ, να δημοσιοποιήσει μέχρι τώρα¨ λέει ζητώντας συγγνώμη!
Οποία έλλειψη ανδρισμού και παιδείας! Κρίμα.....
Δάκογλου μπορεί να μη σε εγκρίνω αλλά στην περίπτωση αυτή σε συγχαίρω

Ανώνυμος είπε...

Ρε κορόιδα, κορόιδο δηλαδή αφού ο ίδιος γράφεις, ο Πρεφαδόρος σας φταίει που ζητάει από τον Κωστούρο την ΕΔΕ; Γιατί δεν λέτε στο δικό σας τον Κωστούρο να μας πει τι γράφει; Δυο χρόνια πέρασαν ακόμα να τελειώσει; Το σκασμός σας πείραξε; Αυτά που γράφει ο Δάκογλου και λασπώνει δεν σας πειράζουν; Ουστ υποκριτές.

Ανώνυμος είπε...

Μήπως μπορεί να μου πει κάποιος τι το τσίμπησε τον Δάκογλου και άνοιξε τέτοια πληγή;

Ανώνυμος είπε...

Καλά ρε ανώνυμε των 9.48 κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις; Τόσο αφελής είσαι;

Ανώνυμος είπε...

Ντροπή για όποιον κατηγορεί τον Μπακέτο. Ειδικά στον Γραμματικόπουλο και στον Πρεφαδόρο. Τον Νουλη τον ξέρουμε πάνω από 2 δεκαετίες στην αυτοδιοίκηση. Όλα αυτά τα χρόνια έχει τις εκλογές σαν αυτοσκοπό και ουδέποτε έβαλε ούτε ένα ευρώ στην τσέπη από αυτες. Ντροπή σε όσους τον σπιλώνουν.

Ανώνυμος είπε...

Ρε ο Δάκογλου μίλησε για το Μπακέτο, ούτε ο Γραμματικόπουλος ούτε ο Πρεφαδόρος. Ούτε να διαβάσετε δεν μπορείτε;

Ανώνυμος είπε...

Γραμματικόπουλε θα σε φάει η μαρμάγκα με τους τρελούς που έχεις μαζέψει. Μόλις σήμερα ο Ηλιού έπαιξε μπουνιές στη λαϊκή για μία ψήφο. Εκεί καταντήσατε. Κοιτάξτε να συμμορφωθείτε για να πάρετε ένα αξιοπρεπές αποτέλεσμα και αφήστε τις λασπολογίες για τον Μπακέτο. Αλλά με τέτοιες συμπεριφορές βλέπω στην ακροναυπλία τον Ηλιού παρέα με τον Χρόνη να απαγγέλλουν Καρυωτάκη πριν την αυτοκτονία.

Ανώνυμος είπε...

κύριε Δάκογλου μην προσπαθείτε να αγιοποιήσετε τον Ψυχούλα ( νομίζω ότι μοιάζει λίγο με τον Αγαπούλα χωρίς μουστάκι και μπόλικη μπριγιαντινη ), όλοι γνωρίζουμε το ποιόν του όπως και των δύο άλλων της Αγίας Τριάδας .
Αφού είναι " κοινωνικά αποδεκτοί " και τους " αγαπάει ο κόσμος " , τότε γιατί ο Κωστούρος τους κρύβει , γιατί δεν τους προβάλλει , γιατί δεν φωτογραφίζεται δίπλα στους λεβέντες που τον έκαναν δήμαρχο . Τους το χρωστά άλλωστε .

Ανώνυμος είπε...

ΕΣΕΙΣ ΚΑΘΕΣΤΕ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ 40.000 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΤΕ ΤΟ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΤΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΕΦΕΡΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΟΥ ΣΤΟ DRTV. ΤΥΠΟΓΡΑΦΙΚΟ ΜΗΠΩΣ, ΜΗΠΩΣ ΑΠΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ ΛΟΓΙΣΤΗ; ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΕΤΡΗΤΑ ΠΑΝΤΩΣ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΔΕ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΟΥΤΕ ΕΜΠΟΡΟΒΙΟΜΗΧΑΝΟΣ ΝΑ ΗΤΑΝ. ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΟΒΑΡΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΔΟΕ ΠΙΑΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΟΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ;;;;
ΑΛΛΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΓΙΝΕΤΑΙ. ΕΒΑΛΑΝ ΤΟΝ ΚΑΚΟΜΟΙΡΟ ΑΔΕΛΦΟ ΛΑΥΡΕΝΤΙΑΔΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΞΕΠΛΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΕΧΩΣΑΝ ΜΕΣΑ. ΤΟΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Ο ΧΡΗΣΤΑΚΙΣ ΟΤΙ ΠΕΡΠΑΤΑ ΣΕ ΤΕΝΤΩΜΕΝΟ ΣΧΟΙΝΙ;;;;

Ανώνυμος είπε...

Αφήστε τον πρεφαδορο ήσυχο. Καλά κάνει και τα βγάζει όλα. Μόνο που ξέχασε να αναφέρει που πήγαιναν τα χρήματα πριν έρθει ο μπακετος στον δήμο Ναύπλιου. Ας ψάξει να βρει τι τα έκανε ο αιώνιος αντιδήμαρχος καθαριότητας από τότε που ανέλαβε το πόστο αυτό. Που τα έδινε, τι ποσό έδινε, πόσα έλεγε ότι έδινε. Τα υπόλοιπα τι τα έκανε? Για ψάξτε λίγο καλύτερα και μην κοιτάτε αυτά που βολεύουν. Δείτε λίγο που ήταν διορισμένος αντιδήμαρχος ο Χρόνης, ποια τα καθήκοντα του, γιατί μπήκε δήθεν αμισθη και δεν άφηνε κανέναν άλλον να πάρει την θέση? Για το καλό της πολης? Ας χαλαρώσουμε λίγο και μην πιστεύουμε σε ότι φαίνετε στην πιάτσα. Δεν ήταν τίποτα τυχαίο από όσα συνέβησαν αυτά τα χρόνια. Καλή συνέχεια φίλε πρεφαδορορε. Αν θες όμως να είσαι πιστευτός στα όσα γράφεις τότε να γυρίσεις αρκετά πίσω και να τα βγάλεις όλα. Ακόμα και τα δικά σου. Δεν τα ξεχάσαμε.