Τετάρτη 5 Μαρτίου 2014

ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ: «Όλοι μαζί είμαστε η Δυνατή Ερμιονίδα»

Γιάννης Γεωργόπουλος:
Υποψήφιος Δήμαρχος Ερμιονίδας
*Εντυπωσιακή προσέλευση κόσμου και τοποθετήσεις που ξεχωρίζουν, στην εναρκτήρια εκδήλωση του προεκλογικού αγώνα.
Η ουσιαστική έναρξη του προεκλογικού αγώνα της παράταξης «Δυνατή Ερμιονίδα», με υποψήφιο Δήμαρχο τον Γιάννη Γεωργόπουλο, έγινε την Τετάρτη 5 Μαρτίου 2014, ενώπιον 500 περίπου δημοτών από όλη την Διοικητική περιφέρεια του Δήμου Ερμιονίδας.
Περισσότερο και από το μεγάλο πλήθος και την πολύ ζεστή ανταπόκριση του κόσμου σε πάρα πολλά σημεία της ομιλίας του Γιάννη Γεωργόπουλου, εντύπωση προκάλεσε το περιεχόμενο και η δομή της ομιλίας του υποψηφίου Δημάρχου. Μιας ομιλίας που σε κάθε της παράγραφο έδειχνε εμπειρία, γνώσεις, σχέδιο και απόφαση για το «που πρέπει να πάει ο Δήμος Ερμιονίδας», σε συνδυασμό με βαθειά πίστη ότι «Δήμος είναι οι πολίτες» ανεξαρτήτως προτιμήσεων.
Υιοθέτησε τις προτάσεις των Δημοτών, όπως αυτές προέκυψαν από τις απαντήσεις τους στα ερωτήματα που δημόσια είχε απευθύνει και έδειξε να έχει άποψη και δέσμευση για τα μεγάλα θέματα της Ερμιονίδας, όπως:


Για τα απορρίμματα. Για την ύδρευση. Για το αποχετευτικό πρόβλημα. Για την ασφάλεια των πολιτών. Για την μέριμνα των ηλικιωμένων. Για την τοπική ανάπτυξη. Για την πολιτιστική ανάπτυξη. Για τις αθλητικές εγκαταστάσεις. Για τα μνημεία πολιτιστικής κληρονομιάς. Για τις ζώνες προστασίας της φύσης. Για τη διαφάνεια και για την στήριξη των οικονομικά αδυνάμων δημοτών.
Ο Γιάννης Γεωργόπουλος, ανακοίνωσε και τους 50 πρώτους υποψήφιους του ψηφοδελτίου του, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνονται τέως υποψήφιοι των συνδυασμών του Δημήτρη Καμιζή και του Δημήτρη Σφυρή.

Η ομιλία του υποψηφίου Δημάρχου Ερμιονίδας, Γιάννη Γεωργόπουλου, φωτογραφίες από την εκδήλωση και τα γραφήματα της έρευνας, θα αναρτηθούν αύριο.

 

21 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δε περίμενα ποτέ ότι θα παίρνατε πρωτιά από τα δικά μας τα Ερμιονίτικα blog σε ένα τέτοιο θέμα.
Μπράβο σας. Μακάρι να είχατε και φωτογραφίες που να αποδεικνύουν εκείνο το 500 παριστέμενοι, που βγάζει μάτι.
Ματίνα Π.

Ανώνυμος είπε...

Ματίνα Π. μην τρελενεσαι!! πολλα λογια, λιγες πραξεις... μονο φαινεσθαι!!!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΤΟΣΟ ΚΟΣΜΟ.

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά ηρεμήστε. Από τους υποψήφιους που είδαμε πώς θα διοικήσει ; Οι εποχές αλλάζουν , υπάρχουν απαιτήσεις και κίνδυνοι. Δεν είναι παιχνιδάκι το δημαρχιλίκι. Πρέπει να το καταλάβουν αυτό. Από όσους είδατε διαλέξτε συμβούλους για το δημοτικό συμβούλιο και για όλα τα τοπικά συμβούλια και εάν βρείτε πες το και σε μένα.

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΚΑΛΟΙ/ΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΞΙΟΙ/ΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΓΡΑΦΗΣ ΣΤΑ ΚΟΙΝΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΑΠΕΧΟΥΝ. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΝ ΑΥΤΟΙ/ΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ. ΑΣ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΥΝ. Ο ΤΟΠΟΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ. ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ/ΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΦΟΥ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ ΖΟΥΝ. ΧΡΟΝΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΗ.

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΤΑ ΕΧΕΙ Ο ΛΑΜΠΡΟΥ.ΑΝ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ Ο ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ .ΑΝ ΟΧΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΕΡΙΠΛΕΚΟΝΤΑΙ.ΒΕΒΑΙΑ ΑΝ ΤΑ ΕΧΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΚΑΜΙΖΗ (ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΘΑ ΕΚΛΕΓΟΥΝ ΚΑΘΩΣ ΕΧΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ) ΣΤΗ ΟΥΣΙΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ.ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ.
ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΟΛΙΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ.

Ανώνυμος είπε...

φιλε με τα τελευταία κεφαλαία ο μικρός πίσω δεν κανει οσα κερια και να ανάψετε ..

Ανώνυμος είπε...

ποιος δεν κρατάει ούτε τον ορκο του Ιπποκράτους;

Ανώνυμος είπε...

Δημαρχος θα βγει αυτος που θα φτιαξει μεγαλο γηπεδο για την ενωση ερμιονιδας ;)

Ανώνυμος είπε...

γ...τον π...τον Ολυμπιακό! Ε!Ε!ΕΝΩΣΗ! Ε!Ε!ΕΝΩΣΗ!

K.Λ. είπε...

συφωνω με τους παραπανω και σας εχω και τον δημαρχο για μεγαλογηπεδο Μελισσανίδης ολε για την δυνατή ερμιονιδα και στο τσαμπιονς λικγ. δαγκωτο στον τίγρη! ξυπνηστε ρε!

Ανώνυμος είπε...

Μάγκες νέα σημερινά. Δήμαρχο θα βγάλει γυναίκα και δικηγορίνα. Όμως, ποιά δικηγορίνα ;;;

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΑ ΧΕΙΛΙΑ ΣΟΥ ΚΡΕΜΟΜΑΣΤΕ ΠΕΣΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΜΑΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ Ο Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ
ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ ΘΕΛΕΙ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟ
ΜΗΝ ΤΟ ΚΟΥΡΑΖΕΤΕ ΤΟ ΘΕΜΑ.Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩ
ΣΗ ΤΟΥ ΕΦΕΡΕ ΖΑΛΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΖΑΛΗ ΣΤΟΥΣ
ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΤΟΥ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΕΙΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ
ΦΡΕΣΚΟΙ ΚΑΙ ΑΦΘΑΡΤΟΙ ΘΑ ΣΑΡΩΣΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΑΥΤΟ ΘΕΛΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ
ΑΥΤΟΥΣ ΘΕΛΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ
ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά, φωνάξτε πάλι το γιατρό μήπως και να τον κρατήσει όρθιο γιατί η ζάλη σίγουρα θα του συνεχιστεί και θα του χειροτερέψει με τα ονόματα που ακούγονται ...

Ανώνυμος είπε...

Τελευταίε Ανώνυμε μου έλυσες την απορία. Έτσι εξηγείται γιατί ο γιατρός είναι κοντά στο Γεωργόπουλο. Είναι η ζάλη στη μέση! Ας πρόσεχε όμως! Αυτό που έχει πάθει τώρα πάντως δεν είναι τίποτα. Εγώ φοβάμαι τα χειρότερα ...

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ;

Ανώνυμος είπε...

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΘΕΙ ΜΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΒΓΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ; ΓΙΑ ΚΟΙΤΑ ΛΙΓΟ ΓΥΡΟ ΣΟΥ ΣΧΟΛΕΙΑΣΕ ΠΡΩΤΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑΣΕ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΓΝΩΣΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ. ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ/Η ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΒΑΛΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ!ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ ΑΦΟΥ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ!

Ανώνυμος είπε...

ΑΓΓΕΛΙΑ ΕΥΡΕΣΗΣ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΥ.

Νέα επιστήμονας, εμφανίσιμη, με ικανοποιητική αντιληπτική και ομιλητική ικανότητα, αναζητεί συνδυασμό για να κατέλθει υποψήφια στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.
Δεκτές προτάσεις μέσω αυτής της σελίδας, εντός ευλόγου χρονικού διαστήματος.

Ανώνυμος είπε...

ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΣΕΛΙΔΑ ΕΧΕΙΣ ΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΑΓΓΕΛΙΑ ΣΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ. Η ΕΡΜΙΟΝΗ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΡΟΛΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΑ