Δευτέρα 3 Μαρτίου 2014

Οι υποψήφιοι της Χρυσής Αυγής στην Περιφέρεια Πελοποννήσου

ΑΡΓΟΛΙΔΑ: Δημήτριος Δημούλης
ΚΟΡΙΝΘΙΑ: Αθανασία Χρουσαλά
Έγινε χθες το απόγευμα, στην Τρίπολη, η παρουσίαση του υποψήφιου Περιφερειάρχη Πελοποννήσου της Χρυσής Αυγής, καθώς και των υποψηφίων αντιπεριφερειαρχών του στις 5 Περιφερειακές Ενότητες.
Ο συνδυασμός έχει το όνομα «Ελληνική Αυγή για την Πελοπόννησο» με υποψήφιο Περιφερειάρχη τον θωρακοχειρουργό, Δημήτρη Δολτσινιάδη.
Υποψήφιοι Αντιπεριφερειάρχες για τις Περιφερειακές Ενότητες της Πελοποννήσου είναι οι:
ΑΡΓΟΛΙΔΑ: Δημήτριος Δημούλης, φυσικοθεραπευτής
ΑΡΚΑΔΙΑ: Νικόλας Σκαντζός, συνταξιούχος
ΚΟΡΙΝΘΙΑ: Αθανασία Χρουσαλά, οινοποιός
ΛΑΚΩΝΙΑ: Γιώργος Δημακόγιαννης, εκδότης
ΜΕΣΣΗΝΙΑ: Νικήτας Μανδραβίλιας, επαγγελματίας οδηγός
Παρόντες στην εκδήλωση ήσαν οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής κ.κ. Κασιδιάρης, Κουκούτσης και Παναγιώταρος.

Περιφέρεια Δολτσινιάδης Δημήτριος
Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Δημήτρης Δολτσινιάδης στην σύντομη ομιλία του επισήμανε το βαρύ ιστορικό υπόβαθρο της Πελοποννήσου. Τόνισε ότι ο τόπος έχει απεριόριστες δυνατότητες, χρειάζεται όμως πολύ δουλειά προκειμένου να καταστεί  πρότυπο για όλη την Ευρώπη, δουλεία η οποία σε μεγάλο βαθμό περνά μέσα από την αιρετή Περιφέρεια, από την οποία και Χρυσή Αυγή φιλοδοξεί να στείλει τα πρώτα δείγματα γραφής ως διαχειριστής εξουσίας.
 

ΑΡΚΑΔΙΑ: Νικόλας Σκαντζός
Ο βουλευτής Αττικής και υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, Ηλίας Κασιδιάρης αναφέρθηκε σε άγνωστες πτυχές της ιστορίας του Απελευθερωτικού Αγώνα, πτυχές που συνδέονται με Μανιάτες αγωνιστές θέλοντας να τονίσει την στενή σχέση της Πελοποννήσου με τους Αγώνες για Ελευθερία, Αγώνες που συνεχίζονται και σήμερα με την πολιτική δράση της Χρυσής Αυγής. Ο Συναγωνιστής Κασιδιάρης αναφέρθηκε με θερμά λόγια για τον υποψήφιο Περιφερειάρχη με την «Ελληνική Αυγή» , έναν άνθρωπο «με βαθιά γνώση της Ιστορίας, έναν παλαιό Συναγωνιστή, εξαιρετικό επιστήμονα και βαθιά ιδεολόγο».


ΛΑΚΩΝΙΑ: Γιώργος Δημακόγιαννης
Ο βουλευτής Μεσσηνίας, Δημήτρης Κουκούτσης τόνισε ότι οι άλλοι διεκδικητές της Περιφέρειας Πελοποννήσου είναι άτομα που έχουν συνδεθεί μέσα από διάφορες θέσεις άμεσα με το Σύστημα και τα Μνημόνια τα τελευταία χρόνια και που στην ουσία διαφυλάσσουν τα μεγαλοσυμφέροντα του Μπόμπολα (διαχείριση απορριμμάτων, οδικά δίκτυα) στην Πελοπόννησο. Παράλληλα επισήμανε ότι ο Σαμαράς που το 2010 ήταν απέναντι στην υποψηφιότητα Τατούλη σήμερα την υποστηρίζει, τον Τατούλη του οποίοι στενοί συγγενείς αναλαμβάνουν δημόσια έργα στην Περιφέρεια!


ΜΕΣΣΗΝΙΑ: Νικήτας Μανδραβίλιας
Ο βουλευτής Β’ Αθήνας και υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής, Ηλίας Παναγιώταρος τόνισε ότι γίνεται μεγάλο πάρτι με σπατάλες στην αυτοδιοίκηση την ώρα που ο Λαός περνά εξαιρετικά δύσκολα, πάρτι που θα σταματήσει άμεσα μόλις η Χρυσή Αυγή αναλάβει τις τύχες Δήμων και Περιφερειών, ενώ αναφέρθηκε και στις δημοσκοπήσεις με τα καταφανώς αναληθή στοιχεία που δείχνουν τον πανικό του συστήματος.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλή επιτυχία Έλληνες. Υποχρέωση όλων μας να στηρίξουμε την Ελληνική Αυγή.

Ανώνυμος είπε...

https://www.youtube.com/watch?v=kkCr1IoKByE