Σάββατο 8 Μαρτίου 2014

ΣΧΟΛΙΑ: Σκάσε επιτέλους (8-3-2014)

Γαβρήλος και Πατσαρίνος με Βουδούρη
Οι 2 πρώτοι υποψήφιοι αντιπεριφερειάρχες του Οδυσσέα Βουδούρη, για Αργολίδα και Μεσσηνία, «κλείδωσαν».
Ο διακεκριμένος Εργατολόγος και έμπειρος περί τα αυτοδιοικητικά, Γιώργος Γαβρήλος καταρτίζει ήδη το ψηφοδέλτιο της Αργολίδας ενώ ο Αρχιτέκτων, εν ενεργεία Περιφερειακός Σύμβουλος, Νίκος Πατσαρίνος ετοιμάζει το ψηφοδέλτιο της Μεσσηνίας.
Επισήμως, οι 5 αντιπεριφερειάρχες θα ανακοινωθούν από τον Οδυσσέα Βουδούρη (που έρχεται σήμερα στην Αργολίδα), την επόμενη εβδομάδα.

Χειβιδόπουλος και Τζανετέα με Τατούλη
Ο Πέτρος Τατούλης, μετράει απώλειες κορυφαίων και επιτυχημένων συνεργατών.
Ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης Αντρέας Πουλάς, ο αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας Γιώργος Δέδες, ο αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Παναγιώτης Αλευράς, ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Γιώργος Πουλοκέφαλος, είναι οι πιο προβεβλημένοι συνεργάτες του που διαχωρίζουν τη θέση τους από αυτόν «μη ανεχόμενοι τον τρόπο διοίκησης και οικονομικής διαχείρισης που ακολουθεί».
Παραμένουν στο πλευρό του ο Τάσος Χειβιδόπουλος και η Ντία Τζανετέα, ενώ τον Βαγγέλη Γιαννακούρα, μάλλον «τον τρώει το μαύρο σκοτάδι».
Το μόνο που μένει είναι… ο Πετράν να ονομάσει τις απώλειες ως …ανανέωση!


Έκανε την έκπληξη ο Γεωργόπουλος
Οι συνεργάτες του υποψήφιου Δήμαρχου Ερμιονίδας, Γιάννη Γεωργόπουλου, δηλώνουν ότι καταμέτρησαν τους προσελθόντες στην εναρκτήρια εκδήλωση της προεκλογικής του εκστρατείας και ήταν 582. 
Συνεργάτης του Δημήτρη Σφυρή, που ρώτησα για διασταύρωση μου είπε «κόψε κάτι, κόψε κάτι».
Δεν μου διευκρίνισε όμως αν εννοούσε τον κόσμο του Γεωργόπουλου ή προέβλεπε τον κόσμο της συγκέντρωσης που θα κάνει ο Σφυρής.


Ο Καμπόσος κάνει περίπατο
«Ο Καμπόσος, σ’ αυτές τις εκλογές θα έχει πρόβλημα δημοκρατικότητας», μου είπε στενός του συνεργάτης. Προβλέπω πως θα κατέβουμε χωρίς αντίπαλο ή θα πάρουμε ποσοστό μεγαλύτερο από το 2010».
Και στη μία και στην άλλη περίπτωση….

Όλα για το Νικητή!
Αναγνώστου εκτός μάχης και ιδιωτεύει. Κωτσοβός εκτός μάχης και ιδιωτεύει. Πλατής και Χασάπης διεκδικούν να γίνουν Κωτσοβός και Χασάπης. Οπότε τι απομένει; ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΙΚΗΤΗ!

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: