Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014

Η Νέα Δημοκρατία στηρίζει Τατούλη … οι Νεοδημοκράτες όμως …ΟΧΙ!

Συμπληρώστε σαν σχόλιο
την λεζάντα που ταιριάζει
Την ίδια ημέρα που η Νέα Δημοκρατία δημοσιοποίησε την υποστήριξη του Πέτρου Τατούλη, για την Περιφέρεια Πελοποννήσου, ο επικεφαλής της παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση», Νίκος Γόντικας, έδωσε στην δημοσιότητα ερώτηση φωτιά με την οποία ζητά πληροφορίες για την ανεξέλεγκτη διάθεση 5,5 εκατομμυρίων ευρώ σε δραστηριότητες τουριστικής προβολής της Περιφέρειας Πελοποννήσου «κατά είδος δραστηριότητας και σε ποιους προμηθευτές ή παρόχους υπηρεσιών».
Ο Νεοδημοκράτης Περιφερειακός Σύμβουλος (Αρκαδία) Παναγιώτης Βαλασόπουλος που, επί τρία χρόνια, σήκωσε το βάρος της αντιπαράθεσης προς τις αδιαφανείς μεθοδεύσεις μεγάλων χρηματικών ποσών και τις παράτυπες αναθέσεις έργων, σιωπά εμβρόντητος από την επιλογή, για την οποία και δεν ρωτήθηκε.
Ο επίσης Περιφερειακός Σύμβουλος Βασίλης Σωτηρόπουλος (Αργολίδα) «βγήκε στα κεραμίδια» και μιλάει για «κατάντια».

Κομματικά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας Αργολίδας, όπως ο Νίκος Χρόνης και η Θεοδώρα Σωτηροπούλου δηλώνουν σε προσωπικές συζητήσεις ότι «δεν πρόκειται να στηρίξουν Χειβιδόπουλο ως υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας». Ο Βουλευτής Αργολίδας και υφυπουργός Πολιτισμού, Γιάννης Ανδριανός μέχρις στιγμής δεν έχει κάνει δηλώσεις και οι βουλευτές της Λακωνίας και της Αρκαδίας ξεκίνησαν ήδη «Λευκή πολιτική απεργία», στην πολιτική επιλογή Τατούλη.  
Στην Μεσσηνία, και στην Κορινθία, η επιλογή Τατούλη στρέφει, προς το παρόν, τους Νεοδημοκράτες προς τη «Χρυσή Αυγή» και δημιουργεί απρόβλεπτες αρνητικές επιπτώσεις και στις Δημοτικές επιλογές και στην ψήφο των Ευρωεκλογών.
Μεγάλος κερδισμένος από την μαζική άρνηση των Νεοδημοκρατών να στηρίξουν την κομματική επιλογή του μνημονιακού Πέτρου Τατούλη, εμφανίζεται να είναι ο Γιάννης Μανώλης που «αλωνίζει ήδη την Πελοπόννησο» κτίζοντας συνδυασμούς υποδοχής του αντιΤατουλικού και αντιμνημονιακού μένους των Νεοδημοκρατών και όχι μόνον.

Οι κομματικοί της Συγγρού μπορεί να έχουν «επιλεκτικά, κοντή τη μνήμη», οι ψηφοφόροι όμως και τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας στην Πελοπόννησο δεν ξεχνούν τα όσα είχε πεί ο Αντώνης Σαμαράς για τον Τατούλη ούτε και όσα είπε και έκανε ο κολλητός του Φούχτελ, πριν τις εκλογές του 2010 και κατά την διάρκεια της θητείας του έκτοτε.

 

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Έρχεται η Ελληνική Αυγή για την Πελοπόννησο και μαζί της πολλά εγεκεφαλικά...

Ανώνυμος είπε...

Ολος ο παλαιοκομματικός θίασος της Πελοποννήσου θα βρει απεναντί του τους Εθνικιστές. Ελληνική Αυγή για την Πελοπόννησο. Τατούληδες, Βουδούρηδες, Μανώληδες, Σωτηρόπουλοι και λοιπά φαντάσματα φαύλων στο χρονοντούλαπο της ιστορίας.

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή ο Φούχτελ κολλητός του Τατούλη είναι μόνο; Του Σαμαρά όχι; Σιγά μην πάνε στον Μανώλη. Άλλος τελειωμένος και θεατρίνος. Δεν είμαστε στο 2004. Στο 2014 είμαστε.

Ανώνυμος είπε...

Μου αρέσετε όλοι. Ξεχνάτε ρε ότι η Νέα Δημοκρατία ΠΑΝΤΟΤΕ αγγαλιάζει αυτούς που την βρίζουν και πετάει στο περιθώρειο όσους δίνουν μάχες γιαυτήν;
Ξεχνάτε που ο Καμπόσος έγινε αιτία να χάσει ο Πλατής το δήμο και να χαθεί το Αργος που πέρασε σε χέρια Πασόκων;
Ξεχνάτε τον επιτυχημένο κομματικό πρόεδρο της ΝΟΔΕ Αργολίδας που τον έστηψαν σα λεμονόκουπα και τον πέταξαν στην άκρη;
Ξεχνάτε, Ξεχνάτε, Ξεχνάτε;

Ανώνυμος είπε...

Φίλε με τα Ξεχνάτε... ξεχνάς και συ ότι τελικά οι νεοδημοκράτες πάνε σαν τα πρόβατα όπου του ςπει ο Αρχηγός;Ετσι δεν βγήκε βουλευτής ο Μανώλης; Ξεχνάς ΄πως βγήκε βουλευτής ο Ανδριανός;
Μπεεεεε

Ανώνυμος είπε...

Προτεινω για λεζάντα
Ο Σαμαράς παρέχει ομπρέλα πεοστασίας στο Τατουλη