Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2013

Λάμπρου: Ο κ. Δημήτρης Σφυρής για μια ακόμα φορά παραποιεί την αλήθεια και την πραγματικότητα

Αναστάσιος Λάμπρου
Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και υποψήφιος Δήμαρχος του Δήμου Ερμιονίδας, κ. Αναστάσιος Λάμπρου, αναφερόμενος στην ανακοίνωση του τ. Δημάρχου κ. Δημήτρη Σφυρή με την οποία ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας κατήγγειλε ότι «απορρίφθηκε ως μη ρεαλιστικός και απροσάρμοστος ο προϋπολογισμός του 2014 του Δήμου Ερμιονίδας», το διαψεύδει και παραθέτει σειρά επιχειρημάτων για την αντίκρουση των ισχυρισμών του κ. Σφυρή.
Ο κ. Λάμπρου, όπως δήλωσε στην «Ενημέρωση Πελοποννήσου», θα απαντήσει αναλυτικά στον επι κεφαλής της μείζονος μειοψηφίας, κατά τη διάρκεια της συζήτησης που θα γίνει σήμερα το βράδυ, κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.
Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΤΑΣΟΥ ΛΑΜΠΡΟΥ
«Ο Δημοτικός Σύμβουλος κος  Δημήτρης Σφυρής για μια ακόμα φορά παραποιεί την αλήθεια και την πραγματικότητα. Πριν εκδώσει το δελτίο τύπου με το οποίο πανηγυρίζει ότι ακυρώθηκε ο προϋπολογισμός του  Δήμου Ερμιονίδας  για το οικονομικό έτος 2014 θα ήταν προτιμότερο να ρωτήσει τους υπηρεσιακούς παράγοντες του Δήμου μας και κυρίως το τμήμα προϋπολογισμού της οικονομικής υπηρεσίας.
Για πρώτη φορά ο Δήμος τηρώντας όλες τις διαδικασίες που επέβαλε το Υπουργείο Εσωτερικών (Επιτροπή Διαβούλευσης, Συνεδρίαση Οικονομικής Επιτροπής, Συνεδρίαση Εκτελεστικής Επιτροπής, Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου) ενέκρινε με την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου  242/2013 το τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου μας και ακολούθησε η έγκριση του σχεδίου του προϋπολογισμού από την οικονομική επιτροπή και το Δημοτικό Συμβούλιο.
Το Παρατηρητήριο της Οικονομικής Αυτοτέλειας των ΟΤΑ (άρθρο4, Ν.4111/2013) προχώρησε στην διατύπωση γνώμης που αφορούσε τον προϋπολογισμό του Δήμου Ερμιονίδας για το οικονομικό έτος 2014. 
Επί των παρατηρήσεων αυτών το Δημοτικό Συμβούλιου στην 29η συνεδρίαση του (Τετάρτη 6/11) θα τροποποιήσει τον προϋπολογισμό του Οικονομικού έτους 2014 σε 3 κωδικούς στο τμήμα των εσόδων και 2 κωδικούς στο τμήμα των εξόδων με συνολική μεταβολή χρηματικού ποσού  18.887 ευρώ το οποίο είναι στο τμήμα των εσόδων και θα προστεθεί  στο αποθεματικό. Άρα ο προϋπολογισμός του Δήμου μας θα είναι ισοσκελισμένος μετά τις τελευταίες μικρές αλλαγές, είναι πραγματικός και τηρεί όλες τις προδιαγραφές του Υπουργείου Εσωτερικών.
Η αντιπολίτευση άρα να μην δημιουργεί εντυπώσεις και να μην παραποιεί την αλήθεια. Ας απολογηθεί επιτέλους για τις οικονομικές πληγές που μας άνοιξε με τη λειτουργία του δεματοποιητή και τις μεγάλες οφειλές που μας άφησε κληρονομιά στο τέλος του 2010.
Προσωπικά είχα και έχω εμπιστοσύνη στους υπαλλήλους του Δήμου μας. Ας σεβαστούμε όλοι μας τη δουλειά τους και τις ευθύνες τους».

                   

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

τίποτα δεν παραποιει νομιζει οτι ολοι τρωνε κουτόχορτο