Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013

«Ναύπλιο. Επόμενη Μέρα»: Σχέδιο για έναν Δήμο ζωής και δημιουργίας

«Ναύπλιο. Επόμενη Μέρα», με επικεφαλής
τον Δήμαρχο Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρο
Η επίσημη παρουσίαση της νέας δημοτικής παράταξης: «Ναύπλιο. Επόμενη Μέρα», με επικεφαλής τον Δήμαρχο Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρο θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου, στις 19:00, στην αίθουσα «Αμάλθεια» του ξενοδοχείου «Αμαλία».
Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο Δήμαρχος Ναυπλιέων, κ. Δημήτρης Κωστούρος, ο οποίος θα παρουσιάσει τους βασικούς άξονες του σχεδίου για έναν Δήμο ζωής και δημιουργίας.
Απευθυνόμενος στους Δημότες του Καλλικρατικού Δήμου Ναυπλιέων, ο Δημήτρης Κωστούρος, τους προσκαλεί να ακούσουν για το Δημοτικό εγχείρημα που ξεκινά από κοινού με πολλούς και ξεχωριστούς Πολίτες "Φιλοδοξώντας να φέρουμε νέα πνοή στα δημοτικά πράγματα του Ναυπλίου, αξιοποιώντας, παράλληλα, την πλούσια εμπειρία, συγκροτούμε μια νέα συλλογικότητα. Προχωράμε όλοι μαζί, ενωμένοι προς το κοινό μας μέλλον".

"Θα είναι ιδιαίτερη τιμή για εμάς να σας υποδεχτούμε και να σας κάνουμε κοινωνούς του οράματός μας για την πόλη μας", καταλήγει στην πρόσκληση που τους απευθύνει.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ο Σαλεσιώτης δεν μιλά καθόλου. Ο Γραμματικόπουλος έχει ρίξει πολύ το επίπεδο. Ο Αντωνιάδης είναι ακόμα στο "τραβάτε με κι ας κλαίω". Τώρα έρχεται και ο Κωστούρος να μας μιλήσει για την επόμενη μέρα. Λες και δεν ξέρουμε ότι θα είναι πάλι μια από τα ίδια.