Δευτέρα 8 Ιουλίου 2013

Ερμιόνη: Αυξάνονται, οι οικονομικά ευπαθείς συμπολίτες μας…

Στην αίθουσα του Παπαβασιλείου Ιδρύματος «Στέγη της Αγάπης», λειτουργεί εδώ και ένα χρόνο, το παντοπωλείο Αγάπης και Αλληλεγγύης.
Ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Ερμιόνης κ. Γιάννης Κρητσωτάκης,  μας μίλησε για τους λόγους που τον οδήγησαν, να προχωρήσει στην υλοποίηση , αυτής της φιλανθρωπικής δράσης: Δυστυχώς ολοένα και αυξάνονται οι οικογένειες στην περιοχή, που δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν οικονομικά στα στοιχειώδη… Προσπαθούμε  να  απαλύνουμε τον πόνο αυτών των ανθρώπων που υποφέρουν αυτή την περίοδο και να ανταποκριθούμε στις ανάγκες τους. Ευτυχώς  υπάρχουν ανώνυμοι συμπολίτες μας, που στηρίζουν το φιλανθρωπικό μας έργο, αλλά δυστυχώς η Δημοτική Αρχή και το νομικό πρόσωπο  της κοινωνικής Πρόνοιας και Αλληλεγγύης,  προς το παρόν, για διαφόρους λόγους, μας βοηθάνε μόνο ηθικά… .

Πιστεύω πως στο άμεσο μέλλον, θα έρθουν να ενισχύσουν τις προσπάθειες του παντοπωλείου αγάπης και αλληλεγγύης,  εμπράκτως… Είναι ώρα να συνδράμουν όλοι. Ευτυχώς τα σχολεία είναι κοντά  μας, ευαισθητοποιούνται τα παιδιά και οι γονείς τους, συνεισφέροντας στην συγκέντρωση τροφίμων και άλλων αγαθών…»
Την ανωτέρω φιλανθρωπική δράση στην Ερμιόνη, υποστηρίζουν εξαρχής, οι τοπικές ενορίες Παμμεγίστων Ταξιαρχών και Κοιμήσεως Θεοτόκου και η χριστιανική Αδελφότης, « Άγιος Ιωάννης ο Ελεήμων».

Δεν υπάρχουν σχόλια: