Σάββατο 13 Ιουλίου 2013

ΓΑΦ: «Ζητά «εκ νέου» υποστήριξη, για να συνεχίσει το φιλοζωικό της έργο

Τους ένθερμους φίλους και υποστηρικτές του φιλοζωικού της έργου, ευχαριστούν μέσα από την εφημερίδα μας (θα υπάρξει σχετική επιστολή) οι επικεφαλής του Σωματείου Γνωρίζω –Αγαπώ -Φροντίζω, που δραστηριοποιείται  με επιτυχία, εδώ και ενάμιση χρόνο στην περιοχή του Πορτοχελίου.
Η ΓΑΦ, απαριθμεί ήδη στο ενεργητικό της, δεκάδες στειρώσεις αδέσποτων ζώων, ενώ χάριν στις εθελοντικές και καλά οργανωμένες δράσεις, των μελών –εθελοντών της, από την αρχή της σύστασής της,  έχει περιθάλψει και διασώσει από τα «χειρότερα», εξήντα τέσσερα άτυχα σκυλάκια. Σκυλάκια  πού, είτε εγκαταλείφθηκαν στην τύχη τους, από τους  δήθεν φιλόζωους ιδιοκτήτες τους, είτε παρασύρθηκαν και τραυματίστηκαν, από ασυνείδητους οδηγούς.
Η μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, φιλοζωική οργάνωση ΓΑΦ, ζητά εκ νέου την οικονομική υποστήριξη των φίλων της, προκειμένου να επιτελέσει με αρτιότητα και συνέπεια, το σημαντικό της έργο, με την παροχή κτηνιατρικής βοήθειας και περίθαλψης, στα αδέσποτα και άτυχα ζωάκια, που καθώς αυξάνουν και πληθαίνουν, στην περιοχή του Πορτοχελίου, έχουν πλέον άμεση ανάγκη, το «αγκάλιασμα» της  ΓΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: