Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013

Εκτός ελέγχου, η κατάσταση με τα αδέσποτα, στο Πόρτο χέλι

Η πρωτοφανής αδιαφορία των ανθρώπων,  έχει επιφέρει σημαντικές επιπτώσεις στην  φιλοζωική οργάνωση Γνωρίζω –Αγαπώ -Φροντίζω, που δραστηριοποιείται στο Πόρτο χέλι…  Όπως μας είπε η επικεφαλής του εν λόγω σωματείου, κ. Μαρία Αθηνά Φίξ:
«Η κατάσταση έχει επιδεινωθεί. Το οικόπεδο που έχουμε στην Βερβερόντα, για να φιλοξενούμε και να περιθάλπουμε τα τραυματισμένα αδέσποτα, έχει φρακάρει! Θα πρέπει να διευκρινίσουμε πως η ΓΑΦ,  δεν είναι ξενοδοχείο για σκύλους… Δεν  έχουμε την δυνατότητα , να δεχτούμε περισσότερα ζωάκια. Εμείς αναλαμβάνουμε δωρεάν την στείρωση τους. Θα πρέπει επιτέλους οι ιδιοκτήτες των κατοικίδιων, να αναλάβουν τις ευθύνες τους… Συνέχεια, βρίσκουμε δεκάδες παρατημένα κουτάβια…»
Ακόμη και οι… ταΐστρες που  τοποθετήθηκαν από την ΓΑΦ , σε διάφορα σημεία του Πορτοχελίου,  καταστράφηκαν τις τελευταίες ημέρες, από τους απρόσεχτους οδηγούς…

Σε γενικές γραμμές, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες που καταβάλει η ΓΑΦ, σε συνεργασία με την φιλοζωική οργάνωση  Ερμιονίδας την «Fase», η κατάσταση με τα αδέσποτα στην ευρύτερη περιοχή, είναι εκτός ελέγχου… Και όσο για την στήριξη του φιλοζωικού έργου, από την τοπική κοινότητα (...)

Δεν υπάρχουν σχόλια: