Πέμπτη 16 Μαΐου 2013

Ο Γιώργος Μπουζαλάς θα είναι υποψήφιος με τον Δημ. Κωστούρο

Γιώργος Μπουζαλάς
Οι δημοσιογράφοι τον γνώρισαν όταν εκλέχθηκε σύμβουλος με το ψηφοδέλτιο του Τάσσου Σαλεσιώτη. Η τοπική κοινωνία του Δρεπάνου, όμως, τον γνώριζε και τον εκτιμούσε ιδιαιτέρως. Γι’ αυτό άλλωστε και τον τίμησε αναθέτοντάς του να την εκπροσωπεί. Η διαφωνία του με τον Τάσσο Σαλεσιώτη τον οδήγησε σε προσωρινή «απομάκρυνση» από τα κοινά.
Σήμερα, συγκέντρωσε όλα τα φώτα της δημοσιότητας επάνω του, με την ανακοίνωση που έκανε δηλώνοντας ότι θα είναι υποψήφιος με τον σημερινό Δήμαρχο Ναυπλιέων, Δημήτρη Κωστούρο.
Έτσι, ο Γιώργος Μπουζαλάς, άνοιξε στην πράξη και την αυλαία του εκλογικού αγών για την διοίκηση του Καλλικρατικού Δήμου Ναυπλιέων. Η συνέχεια, αναμένεται με ενδιαφέρον.
Διαβάστε την δήλωση Μπουζαλά.

ΔΗΛΩΣΗ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΜΠΟΥΖΑΛΑ
«Το έργο το οποίο συντελείται στο Δήμο Ναυπλιέων, στο ελάχιστο χρονικό διάστημα από την ανάληψη καθηκόντων του Δημάρχου Ναυπλιέων Δημήτριου Κωστούρου, με έπεισε ως ενεργό πολίτη να δηλώσω την υποστήριξή μου στο πρόσωπό του, να συμπορευτώ και να είμαι υποψήφιος μαζί του στις επόμενες δημοτικές εκλογές.
Με αυτόν τον τρόπο δηλώνω και εγώ τη δέσμευση μου να βοηθήσω με όποιο τρόπο μπορώ την προσπάθεια ανασυγκρότησης του Δήμου μας, για να γίνει πραγματικό κόσμημα για όλη την Ελλάδα.
Μπουζαλάς Γεώργιος»

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Σιγά τα ωά.....