Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012

Ο ΓΑΣ Άργους στο Πανελλήνιο Κύπελλο στο Ταεκβοντό

ΓΑΣ Άργους: Φωτογραφία Αρχείου
Στις 14,15 & 16 Δεκεμβρίου 2012, πραγματοποιήθηκε το Πανελλήνιο Κύπελλο Ελλάδας στο Ταεκβοντό, στη πόλη του Περιστερίου Αττικής, με  συμμετοχή των αθλητών που ξεπερνούσε τους χίλιους.
Ο Γυμναστικός Αθλητικός Σύλλογος Ταεκβοντό  Άργους, πραγματοποίησε μία πολύ καλή εμφάνιση και κατέκτησε τρία μετάλλια, εκ των οποίων δύο αργυρά και ένα χάλκινο.
Αργυρά μετάλλια κατέκτησαν οι:
- Μητσάκος Κωνσταντίνος στα 55 κιλά εφήβων,
- Σταυρόπουλος Μάριος στα 57 κιλά παίδων
Χάλκινο μετάλλιο, κατέκτησε ο Γεώργιος Τάγκαλης στα 45 κιλά εφήβων.
Οι παράγοντες του συλλόγου έχουν μεγάλα παράπονα από τη διαιτησία, και όπως ισχυρίζονται, αφαιρέθηκαν από άλλους αθλητές του συλλόγου μετάλλια, αλλά και υψηλότερες διακρίσεις.

Μεγάλος άτυχος του τουρνουά ήταν ο Σταυρόπουλος, ο οποίος μετά από τον νικηφόρο του αγώνα στον ημιτελικό, παίρνοντας το εισιτήριο για τον τελικό. Δυστυχώς, λόγω τραυματισμού στον ώμο δεν κατέστη δυνατόν η συμμετοχή του, με αποτέλεσμα να χάσει την ευκαιρία να προσπαθήσει για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου.
"Σε γενικές γραμμές είμαστε ευχαριστημένοι από την απόδοση των αθλητών μας", δήλωσε ο Νίκος Κανέλλος, προπονητής του συλλόγου.
"Βγάλαμε συμπεράσματα, είδαμε σε τι κατάσταση βρισκόμαστε, πήραν του βάπτισμα του πυρός νέοι αθλητές και γενικά ήταν ένα καλό τεστ για τη συνέχεια. Για άλλη μία φορά η διαιτησία απαράδεκτη και δεν θα επιμείνω άλλο".

Δεν υπάρχουν σχόλια: