Σάββατο 21 Απριλίου 2012

Να στηρίξουμε έναν ξεχωριστό Ναυπλιώτη

Ο Ναυπλιώτης Σπύρος Ρομποτής, υιός του γνωστού δικηγόρου και τέως Δημάρχου Ναυπλιέων, Βασιλείου Ρομποτή, θα κατέλθει για πρώτη φορά στον πολιτικό στίβο, ως υποψήφιος βουλευτής στην Α΄ Αθηνών, με τον πολιτικό συνδυασμό «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ» του Πάνου Καμμένου.
Ο Σπύρος Ρομποτής, γεννήθηκε το 1973. Είναι πατέρας δύο παιδιών, διαπρεπής μαχόμενος δικηγόρος, μέλος της Ένωσης Ελλήνων Ποινικολόγων και δραστηριοποιείται επαγγελματικά σε όλη την επικράτεια.  Η επιτυχημένη επαγγελματική σταδιοδρομία, ο σοβαρός και υπεύθυνος χειρισμός των κοινωνικά ευαίσθητων υποθέσεων που έχει κατά καιρούς αναλάβει, η εντιμότητα και το ήθος του, τον αναδεικνύουν όχι απλώς ως έναν ικανό και διαρκώς ανερχόμενο επαγγελματία, αλλά πάνω απ’ όλα έναν άνθρωπο αξιόλογο, δραστήριο, κοινωνικά ευαίσθητο. Έναν ενεργό πολίτη, άξιο τέκνο της ιδιαίτερης πατρίδας του.
Είναι αφορμή χαράς και ελπίδας, το γεγονός ότι ένας άνθρωπος με τη σοβαρότητα, το επιστημονικό κύρος, την ειλικρίνεια και το ήθος του Σπύρου Ρομποτή αποφάσισε να ασχοληθεί εντονότερα με τα κοινά, σε μια δύσκολη συγκυρία, που η χώρα μας έχει ανάγκη από νέους ανθρώπους, με αξίες και ιδανικά, και κυρίως με «καθαρά χέρια». Άφθαρτους και αμόλυντους από τα πολιτικά παιχνίδια, την μικροκομματική αλαζονεία, τις μωροφιλόδοξες σκοπιμότητες και τις φατρίες που οδήγησαν την πατρίδα μας σε αυτή την κρίση.
Είναι δίκαιο, σωστό και απαραίτητο για το μέλλον αυτού του τόπου, όσοι Ναυπλιείς διατηρούν τα εκλογικά τους δικαιώματα στην Α΄ Αθηνών, να στηρίξουν την υποψηφιότητα του αξιόλογου αυτού νέου.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: