Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

Κανένα κέντρο υποδοχής λαθρομεταναστών στην Κορινθία

Έχει γίνει δεύτερη φύση πλέον στα κόμματα της μεταπολίτευσης να υποτιμούν την νοημοσύνη του Ελληνικού Λαού και αυτό έρχεται να επιβεβαιώσει η προκλητικότατη απόφαση για λειτουργία «Κέντρων υποδοχής λαθρομεταναστών» λίγες μόλις εβδομάδες πριν τις εθνικές εκλογές. Τα πρόσωπα και τα κόμματα (ΠΑΣΟΚ και ΝΔ) που δημιούργησαν το τεράστιο πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης στην Πατρίδα μας, με τα δεκάδες τραγικά αποτελέσματα στην καθημερινότητα του Έλληνα και της Ελληνίδας αλλά φυσικά και τον Εθνικό ιστό, τα πρόσωπα και τα κόμματα που ουδέποτε αποτέλεσαν ανάχωμα στο δήθεν «προοδευτικό» -τρομάρα τους- λόγο και έργο των αριστερομαρξιστικών σχηματισμών και προσωπικοτήτων που με άνεση έθεταν την ατζέντα σε όλα τα επίπεδα της πολιτικής, έρχονται να μας σώσουν από το τέρας που αυτοί έσπειραν και γέννησαν. Η πανελλήνια αποδοχή και συστράτευση του κόσμου με την Χρυσή Αυγή τους έχει τρομάξει τόσο πολύ που ανακάλυψαν ότι υπάρχει τελικά πρόβλημα, αλλά μας λένε  να μην αγχωνόμαστε διότι αυτοί θα το λύσουν. Στην Κορινθία ακούγεται ήδη έντονα ότι εξετάζεται το ενδεχόμενο να μετατραπεί το 6ο Σύνταγμα Πεζικού, μια ιστορική μονάδα από την οποία έχουν περάσει σχεδόν οι μισοί αξιωματικοί και οπλίτες του Στρατού μας, σε «κέντρο υποδοχής λαθρομεταναστών» με τον κορινθιακό λαό να παρατηρεί οργισμένος τις εξελίξεις και το πολιτικό προσωπικό του νομού να προσπαθεί να μαζέψει τα ασυμμάζευτα.
Η Χρυσή Αυγή καταγγέλλει τα προεκλογικά παραμύθια περί στρατοπέδων-τα οποία άλλωστε όχι μόνο αποτελούν σταγόνα στον ωκεανό για το πρόβλημα αλλά θα εξαφανίσουν ότι έχει απομείνει από την ποιότητα ζωής των Ελλήνων- παραμύθια σαν και αυτό του κ. Παπουτσή με τον «φράχτη» στον Έβρο που έμεινε στα λόγια. Δεν είναι δυνατόν να μιλάμε για επίλυση του προβλήματος με τα σύνορά μας διάτρητα και εκατοντάδες λαθρομεταναστών να εισβάλλουν καθημερινά στην Ελλάδα την ίδια ώρα που η λέξη απέλαση μοιάζει αστείο, χάρις στους νόμους και τις συνθήκες που ψήφισαν αυτοί που σήμερα θα «λύσουν το πρόβλημα». Εμείς κοιτάμε τον ελληνικό λαό στα μάτια και ξεκάθαρα προτείνουμε:
-Λήψη άμεσων κατασταλτικών μέτρων για τη διαφύλαξη των χερσαίων συνόρων μας στον Έβρο και μεταφορά Ειδικών Μονάδων του Ελληνικού Στρατού στην περιοχή.
-Καταγγελία της συνθήκης της Οττάβα και εκ νέου διασπορά των ελληνικών ναρκοπεδίων κατά προσωπικού.
-Ειδικός σχεδιασμός αστυνομικών επιχειρήσεων για τη σύλληψη και την επαναπροώθηση όσων ξένων έχουν εισέλθει παράνομα στη χώρα.
-Ιδιώνυμο όποιο έγκλημα τελεί παράνομος αλλοδαπός.
-Οι ποινές δεν θα εκτίονται σε φυλακές, αλλά σε ειδικούς χώρους κράτησης, όπου παράλληλα θα παράγεται έργο υπέρ του δημοσίου.
Πράγματα απλά, χωρίς πολλές υποσημειώσεις και ψιλά γράμματα, πράγματα που θα περάσουν το μήνυμα προς κάθε ενδιαφερόμενο ότι η χώρα επιτέλους δεν είναι «ξέφραγο αμπέλι». Εμείς, οι Εθνικιστές της Χρυσής Αυγής είμαστε στο πλευρό των Ελλήνων και Ελληνίδων της Κορινθίας, των απλών ανθρώπων του μόχθου και της βιοπάλης, των καταστηματαρχών, των αγροτών, των ελευθέρων επαγγελματιών, των πολιτών που βλέπουν την γειτονιά τους να γίνεται Καμπούλ. Αυτών που αρκετά έχουν υποφέρει από το σάπιο σύστημα των πολιτικάντηδων που τους εξαπατά χρόνια τώρα για να τους υφαρπάζει την ψήφο και μάλιστα συνεχίζει να τους εμπαίζει λέγοντας πως η λειτουργία κέντρων λαθρομεταναστών θα μειώσει την ανεργία στην οποία τους οδήγησαν!!! Ωραία συλλογιστική κύριοι, θερμά συγχαρητήρια. Τότε λοιπόν να φέρετε 20.000.000 λαθρομετανάστες για να λύσετε εντελώς την ανεργία. Ζυγώνει όμως η ώρα που θα τελειώσουν οι ψευτιές τους και οι κοροϊδίες τους, η ώρα που θα νιώσουν το πόσο ξευτιλισμένα φέρθηκαν σε αυτό τον περήφανο λαό που τον εξαθλίωσαν και τον ντρόπιασαν.
  Ζήτω η Νίκη 
                                                            
                                                     ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ- ΠΥΡΗΝΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: