Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

Ο Δημ. Καμιζής βάλλεται για την υπόθεση χρηματισμού στα σφαγεία


Ο Δημότης Ερμιονίδας και Ενεργός Πολίτης κ. Γεώργιος Νοταράς, με επιστολή του στο γνωστό blog του Σταμάτη Δαμαλίτη, αποδίδει ευθύνες ευθύνες -και όχι μόνον- στον Δήμαρχο Ερμιονίδας κ. Δημήτρη Καμιζή, για τον τρόπο που αντιμετώπισε και χειρίσθηκε την υπόθεση χρηματισμού του Προέδρου της Δημοτικής Επιχείρησης Σφαγείων.
Η επιστολή του, με τίτλο "Tο σύνδρομο του Αναμάρτητου!!!" δημοσιεύεται κατωτέρω.

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ
"Η έκπληξη δεν προήλθε από το γεγονός της ανάμειξης του διαχειριστή του δημοτικού σφαγείου, σε υπόθεση δωροδοκίας ή εκβιασμού, αυτό είναι σύνηθες για την Ελληνική πραγματικότητα και σε επίπεδο υπουργών και μάλιστα σε θέματα ασφάλειας του κράτους (Αναξιόπλουν Υποβρύχιο)!!!
Η έκπληξή μας προήλθε εκ της θέσεως που έλαβε ο κος Δήμαρχος, ο οποίος πριν αποφανθεί η Δικαιοσύνη, έσπευσε να χαρακτηρίσει την απαράδεκτη ούτως ή άλλως πράξη του διαχειριστή της περιουσίας του Δήμου, περίεργη και εκ των ύστερων σκοτεινή, προσθέτοντας την απειλή και «μετά τα λέμε». Τι θα πούμε κε Δήμαρχε, ότι η αστυνομία είναι ανίκανη να διαχειριστεί αυτού του είδους πράξεις και άνευ λόγου και αιτίας διαπόμπευσε ανυποψίαστο πολίτη ή ότι η εισαγγελία που όρισε δικάσιμο, μερολήπτησε υπέρ αυτού, επειδή δεν είχε που να τον προφυλακίσει, όταν δια την αποσυμφόρηση των φυλακών αποφυλακίζονται βαρυποινίτες;
Κε Δήμαρχε σας αφήνει αδιάφορους η προσβολή που υπέστητε εσείς και οι δημοτικοί σύμβουλοι, εκ του αδικήματος της αθέτησης της εμπιστοσύνης που παρείχατε στον διαχειριστή;!!!
Ερώτημα επίσης τίθεται, εάν εξουσιοδοτήστε από τους δημότες να υπερασπίζεστε αυτεπαγγέλτως τις παραλείψεις του όποιου δημότη, εις βάρος της δημοτικής περιουσίας έστω και αν υπήρχαν μόνο αποχρώσεις ενδείξεις. Αναγορεύσατε δε ως εκφραστή της έξωθι μαρτυρίας, γνωστό στο Δήμο μας διαχειριστή ιστοσελίδας, ο οποίος ανήρτησε ως είχε δικαίωμα προσωπικές απόψεις!!!
Το σύνδρομο του αναμάρτητου ανήκει στη χορεία των Χερουβίμ! Στην ανθρώπινη κοινωνία σε καμιά περιπτώσει δε μπορεί και δεν πρέπει, να είναι ανασταλτικός παράγοντας στην απόδοση Δικαιοσύνης!! Συμπέρασμα - «Κρείττον το σιγάν...»
Νοταράς Γεώργιος

Δεν υπάρχουν σχόλια: